Programma 2015

Op mijn blog Kinderen en Scheiden ga ik in 2015 12 blogs publiceren over 4 verschillende onderwerpen. Het leek me aardig om het programma dit keer van te voren aan te kondigen.

In januari, februari en maart verschijnen de blogs die gaan over co-ouderschap. Over welke dingen je zou Programma 2015kunnen nadenken voordat je de keuze voor co-ouderschap maakt.

In april, mei en juni publiceer ik de blogs die gaan over scheiden als je een baby of dreumes hebt. Ik leg uit wat de speciale behoeften van kleine kinderen en van ouders zijn.

In juli, augustus en september gaan mijn blogs over pubers. Ook een leeftijdsgroep die bijzondere uitdagingen met zich meebrengt als je gaat scheiden.

Tot slot gaan de laatste blogs in oktober, november en december over de communicatie met je kinderen over de scheiding. Wat moet je doen om de communicatie met je kinderen open te houden.

Youtube

Ook nieuw dit jaar; de inhoud van alle blogs is ook te vinden in 12 filmpjes op Youtube. Voor het geval je liever informatie in gesproken woord en beeld ontvangt.

Aanmelden

Wil je op de hoogte blijven van wanneer de blogs uitkomen? Als je je hier opgeeft, krijg je een mail wanneer er een nieuwe blog verschijnt.


 

Rutten & Marianne Mediation/Echtscheiding Nijmegen
FacebookTwitterGoogle+LinkedInRSS