Whatsapp
Fly Form

  Gratis kennismaken?

  Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!

  Kennis maken

  Mediator Berg en Dal | scheidingsmediator

  Mediator in Berg en Dal: Echtscheiding Nijmegen

  Wanneer je op zoek bent naar een mediator in Berg en Dal, kun je terecht bij Echtscheiding Nijmegen. Al ruim 10 jaar verzorgen wij mediation bij echtscheidingen in de regio. Wij bieden volledige ondersteuning tijdens het gehele proces, zodat goede communicatie in stand gehouden kan worden. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, en ontdek wat onze mediator in Berg en Dal voor jullie kan betekenen.

  Kennismakingsgesprek nu ook mogelijk bij jou thuis!

  Mediator bij scheiding voor goede afspraken

  Wanneer je een mediator in Berg en Dal inschakelt, kies je altijd voor de hulp van een onpartijdige professional die jou en je ex-partner in deze moeilijke tijden ondersteunt. De belangrijke onderwerpen waar afspraken over gemaakt moeten worden, komen allemaal ter sprake. De opties worden bij mediation naast elkaar gelegd, en de scheidingsmediator helpt jullie met het maken van alle beslissingen. Die worden vakkundig vastgelegd. Aangezien goed communiceren tijdens een echtscheiding vaak moeilijk is, zorgt de mediator in Berg en Dal dat jullie niet afdwalen, maar alles bespreken wat besproken moet worden. Schakel je een mediator bij scheiding in, dan is er geen winnaar of verliezer (wat wel zo is wanneer jullie naar de rechter stappen), maar vinden jullie een middenweg waarin jullie jezelf beide kunnen vinden.

  Gespecialiseerd in scheiding met kinderen

  Een echtscheiding is nooit makkelijk, maar al zeker niet wanneer er kinderen bij betrokken zijn. Wij zijn gespecialiseerd in mediation in Berg en Dal voor scheidingen met kinderen. We beschikken over de benodigde kennis, en delen die kennis ook regelmatig in onze blogs. Bovendien passen we het natuurlijk regelmatig toe in de praktijk als scheidingsmediator. We hebben een uitgebreid format voor het maken van een ouderschapsplan. Dit format is slechts de basis, want wij passen het volledig aan jouw situatie aan.

  Onze mediator voert in Berg en Dal bovendien kindgesprekken: een één op één gesprek met jullie kind waarin hij of zij de ruimte krijgt om vragen te stellen en zorgen over de echtscheiding te delen. Wij zorgen ervoor dat je kind zich gehoord en gezien voelt, wat ontzettend belangrijk is. De terugkoppeling naar jullie als ouders gebeurt alleen wanneer het kind dit ook echt wil.

  echtscheidingsmediator Berg en Dal met gespecialiseerd in omgang met kinderen

  echtscheiding mediation Berg en Dal wat te doen met de woning

  Jullie woning in Berg en Dal

  Wat gaat er gebeuren met jullie woning in Berg en Dal na de scheiding? Ook daarover moet nagedacht worden. Samen met de scheidingsmediator kijken jullie naar de mogelijkheden. Kan één van jullie er bijvoorbeeld in blijven wonen, of moet het huis verkocht worden? Willen jullie gaan huren, en is er sprake van urgentie? Dan helpt onze mediator in Berg en Dal met de aanvraag hiervan. We hebben zelf contact met een hypotheekadviseur en we hebben door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd. Hierdoor kunnen we jullie tijdens het gehele proces bijstaan. De afspraken worden helder en vakkundig vastgelegd.

  Kies Echtscheiding Nijmegen als scheidingsmediator

  Echtscheiding Nijmegen zijn Marc Rutten en Marianne Laarakker, ervaren mediators die als neutrale derde als gespreksleider optreden. Mediation in Berg en Dal door Marc en Marianne betekent onder andere:

  • Meer dan 10 jaar ervaring met mediation in de regio Berg en Dal
  • Ook in de avonden en in het weekend bereikbaar
  • Geen wachtlijst, binnen een week kunnen we jullie al helpen
  • Gespecialiseerd in echtscheidingen met kinderen
  • Begeleiding tijdens het gehele traject, en de echtscheiding volledig verzorgd door een eigen advocaat

  Gratis kennismakingsgesprek met mediator in Berg en Dal

  Maak direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met de mediator in Berg en Dal van Echtscheiding Nijmegen. Dit doe je via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 06 – 15 95 57 64 of een mail te sturen naar info@echtscheidingnijmegen.nl.

  Fly Form

   Gratis kennismaken?

   Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!