Whatsapp
Fly Form

  Gratis kennismaken?

  Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!

  Kennis maken

  Mediator Heteren

  Mediator in Heteren biedt hulp bij echtscheiding

  Is je relatie ten einde en heb je de hulp van een mediator in Heteren nodig om jullie zaken netjes af te handelen? Dan kun je terecht bij Echtscheiding Nijmegen. Wij staan al ruim 10 jaar als scheidingsmediator in Heteren voor stellen die besluiten hun relatie te beëindigen. Wij zijn een onafhankelijke gespreksleider voor beide partijen en bieden ondersteuning en advies bij scheiden. Wil je weten wat we voor jullie echtscheiding kunnen betekenen? Lees verder of neem contact op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking met de mediator in Heteren.

  Wat is mediation?

  In plaats van de confrontatie aangaan met behulp van advocaten, kies je met mediation voor een vreedzame gezamenlijke oplossing om uit elkaar te gaan. De mediator is een onafhankelijke partij die jullie begeleidt bij het maken van belangrijke afspraken. Een mediator bij scheiden betekent dat jullie afspraken maken waar jullie je beiden in kunnen vinden. Omdat je niet met twee advocaten in conclaaf hoeft, maar met slechts een onafhankelijke mediator in Heteren, zijn de communicatielijnen zeer kort wat een soepeler verloop van een echtscheiding garandeert.

  Kennismakingsgesprek nu ook mogelijk bij jou thuis!

  Mediator bij scheiden met kinderen

  Een scheidingsmediator in Heteren bewaakt een goede onderlinge communicatie tussen jullie. Dat is zeker belangrijk als jullie kinderen hebben. Hierin zijn wij gespecialiseerd. Daarom delen we die kennis in onze blogs, maar passen het natuurlijk ook toe in de praktijk. Hierbij kun je denken aan ons uitgebreide zelf opgestelde format dat als basis dient voor een ouderschapsplan dat helemaal bij jullie situatie past. Ook voeren we bij mediation in Heteren kindgesprekken. De kinderen kunnen daarbij vragen stellen en hun zorgen uiten bij de mediator.

  Echtscheiding Mediation Heteren scheiden met kinderen

  Scheidingsmediation Heteren, hoe regelen we alles met de woning

  Hulp bij beslissingen over jullie woning

  Wat gaan jullie doen met het huis waarin jullie wonen? Moet het huis bijvoorbeeld verkocht worden, of kan één van jullie het huis overnemen. Onze mediator heeft goed contact met een hypotheekadviseur, en hiervoor ook een ruim netwerk in Heteren en omgeving opgebouwd. Wij kunnen jullie hiermee dus altijd bijstaan. Wil je een woning gaan huren en kom je wellicht in aanmerking voor urgentie? Wij helpen je met de aanvraag. Natuurlijk leggen we ook alle afspraken vakkundig vast.

  Scheidingsmediator met zeer veel ervaring

  Renate Bollen en Marc Rutten zijn de professionele, ervaren scheidingsmediators die jullie in Heteren bijstaan met de scheiding. Zij zorgen voor professionele begeleiding en advies. Mediation door Renate en Marc betekent onder andere:

  • Ruime ervaring als mediator bij scheiden in Heteren
  • Ook bereikbaar in de avonden en weekenden
  • Hulp binnen een week, geen wachtlijst
  • Deskundig in echtscheiding waarbij kinderen betrokken zijn
  • Begeleiding tijdens het gehele scheidingstraject, met een eigen advocaat die de echtscheiding verzorgt

  Gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek voor mediation in Heteren

  Kies voor begeleiding door onze mediator als je gaat scheiden in Heteren. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met Echtscheiding Nijmegen. Bel 06 – 15 95 57 64 of stuur een mail naar info@echtscheidingnijmegen.nl. We staan je binnen een week te woord.

  Fly Form

   Gratis kennismaken?

   Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!