Familiemediator Grietje Verkleij

Grietje Verkleij is MfN Registermediator en als familiemediator geregistreerd bij de Raad voor Rechtsbijstand. Daarnaast is ze gespecialiseerd in Ouder – Kind mediation.

Sinds april 2016 is ze werkzaam bij Laarakker Mediaton en vanaf 2020 bij Rutten & Laarakker Mediation als familiemediator. Daarnaast werkt ze ook zelfstandig in de regio’s Oss en Tiel onder de naam Verkleij Mediation.

Familiemediator Grietje VerkleijZe heeft jarenlang gewerkt in de jeugdzorg, (medisch) maatschappelijk werk en de ouderenzorg en heeft ruime ervaring bij het begeleiden van gezinnen tijdens ingrijpende gebeurtenissen in hun leven.

Ouders versterken

Verkleij: “Ouders weten zelf het beste wat zij nodig hebben. Ik help ouders om de behoefte van hun kinderen te ontdekken en dit toe te passen in het ouderschapsplan”.

Grietje Verkleij richt zich op het versterken van ouders en het (terug)zetten in hun eigen kracht. Door orde te scheppen in de verschillende facetten van een scheiding (woning, financiën en juridisch scheidingstraject) helpt zij om de juiste afspraken te maken en/of beslissingen te nemen. Dit alles met een open, neutrale en onpartijdige houding.

Positief ouderschap

Verkleij: “Voor mij is het belangrijk dat mensen sterker worden door een mediationtraject. Ik geef aan ouders inzichten en vaardigheden, zodat ze na de scheiding op eigen kracht en op een positieve manier als ouders verder kunnen.”

Lees ook: Scheidingsmediator Rutten & Marianne Mediation