Whatsapp
Fly Form

  Gratis kennismaken?

  Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!

  Kennis maken

  Tarieven – wat kost een scheiding?

  Als je alle aanbiedingen op het internet ziet, krijg je de indruk dat je je scheiding voor bijna niets kunt regelen. In de praktijk betekent heel goedkoop, dat er nauwelijks begeleiding en advisering zal zijn en dat je in een bestaande formule wordt geperst.

  Scheiden is maatwerk. Aandacht, inhoudelijke kennis en een ervaren mediator zijn nodig als je er zeker van wil zijn, dat de afspraken goed doordacht en helder geformuleerd zijn en dat je achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Goedkoop betekent, ook in de wereld van de echtscheidingen, duurkoop.

  Komen jullie in aanmerking voor rechtsbijstand?

  Bij Echtscheiding Nijmegen kan jullie volledige scheiding geregeld worden vanaf € 197,00. Dit is de eigen bijdrage die je verschuldigd bent in het geval jullie beiden in aanmerking komen voor toevoeging (gesubsidieerde rechtshulp). Op rijksoverheid.nl kun je lezen wanneer een van jullie of jullie beiden hiervoor in aanmerking komen.

  High Trust

  Zelf de scheiding betalen

  Indien jullie beiden niet in aanmerking komen voor toevoeging, wordt de hoogte van de kosten voor de begeleiding van de scheiding bepaald door de volgende zaken:

  • Hoe lastig verwacht je dat uw scheiding zal zijn? Zijn er ingewikkelde financiële kwesties? Staan jullie beiden achter de scheiding? Is er veel boosheid en verdriet? Hebben jullie het gevoel lijnrecht tegenover elkaar te staan als het om de kinderen gaat?
  • Geven jullie de voorkeur aan een vooraf vastgestelde prijs of willen jullie liever werken op basis van een uurtarief?
  • Hebben jullie een rechtsbijstandverzekering die mediation vergoedt?
  • Zijn jullie samenwonend? Of gehuwd en moet het huwelijk door de rechter worden ontbonden? Of zijn jullie reeds gescheiden en willen jullie mediation voor slepende kwesties?

  Het kennismakingsgesprek: inzicht in de kosten en wat jullie er voor krijgen

  Tijdens het gratis kennismakingsgesprek zetten we samen de kosten op een rij en de diensten die daarvoor worden geleverd. Op basis daarvan kunnen jullie een besluit nemen.

  Jullie kunnen je hiervoor aanmelden door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op.

  Fly Form

   Gratis kennismaken?

   Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!