Scheidingsmediator Marc Rutten

Marc Rutten is MfN Registermediator en is als familiemediator met High Trust ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand. Zijn specialisatie is Verbindende Communicatie. Daarnaast heeft Marc Rutten een ruime financiële achtergrond.

Marc werkt sinds maart 2020 samen met Marianne Laarakker. Daarnaast werkt hij voor Bmiddl.nl, een franchise organisatie op het gebied van echtscheidingen. Vanuit vorige organisaties heeft hij al honderden mensen kunnen helpen met hun echtscheiding.

Wat maakt Marc speciaal

Marc Rutten denkt in oplossingen en is positief. Hij houdt de regie en is tegelijk flexibel en creatief. Marc is empatisch en weet kinderen op hun niveau te benaderen, waardoor zij zich gehoord en gezien voelen. Hij is financieel en juridisch sterk, zodat jullie bij hem in vertrouwde handen zijn

Belangeloos en betrokken Marc Rutten denkt in oplossingen en is positief. Hij houdt de regie en is tegelijk flexibel en creatief. Marc is empatisch en weet kinderen op hun niveau te benaderen, waardoor zij zich gehoord en gezien voelen. Hij is financieel en juridisch sterk, zodat jullie bij hem in vertrouwde handen zijn

 

Kinderen in scheiding

Omdat hij er zelf ervaring mee heeft, is Marc Rutten erg begaan met de kinderen in scheiding. Los van de woorden die je met elkaar wisselt, is het voor kinderen van belang te voelen dat jullie als ouders dit lastige proces met elkaar gaan klaren. Als zij daarop kunnen vertrouwen, vinden zij de rust weer terug. Marc gebruikt in het contact met de kinderen zijn kennis rondom Verbindende Communicatie, zodat kinderen gehoord en gezien worden en al hun behoeften en zorgen kenbaar kunnen maken.

Marc Rutten heeft ruime kennis en ervaring in het opstellen van ouderschapsplannen. Hij kan jullie zowel praktische tips geven, als ook advies. Zowel tijdens als na de scheiding.

Zakelijk

Lange tijd was Marc Rutten werkzaam in het bedrijfsleven als controller en groepscontroller. Voor zowel binnenlandse als buitenlandse ondernemingen en ook in de non-profit sector. Zodoende zal hij veel informatie kunnen delen die tijdens het scheidingstraject besproken zullen gaan worden, op het gebied van alimentatierekenen, pensioenen, hypotheken, polissen, verzekeringen en dergelijke. Marc Rutten kent de problematiek en specifieke zaken van een ondernemer goed, dus ook op dat terrein is kennis gewaarborgd.

Blog

Met regelmaat plaatst ook Marc Rutten artikelen over scheiding, kinderen in scheiding en diverse andere onderwerpen die betrekking hebben op echtscheiding en mediation. Soms door het geven van uitleg, soms met praktische tips.

Vrije tijd

In de vrije tijd zet Marc Rutten zich in op vrijwillige basis: hij is achterwacht voor groepen met een lichamelijke of meervoudige handicap die op vakantie gaan (www.wielewaal.nl), is vrijwilliger voor buurtbemiddeling in Nijmegen (www.buurtbemiddelingsterker.nl) en is penningmeester voor Stichting GVO de Klup (www.gvodeklup.nl), waar activiteiten georganiseerd worden voor mensen met een verstandelijke beperking.

Marc is 53 jaar, gehuwd, en heeft 1 dochter.