Pagina afdrukken

Scheidingsmediator Marianne Laarakker

Marianne Laarakker is reeds 11 jaar werkzaam als familiemediator in Nijmegen. Zij heeft al honderden stellen begeleid bij hun scheiding.

Sinds juli 2014 is zij zelfstandig scheidingsmediator onder de naam Laarakker Mediation. Daarvoor was zij van 2007 tot 2014 mediator in de regio Nijmegen onder de vlag van De ScheidingsMakelaar en vanaf 2020 in een samenwerking met Marc Rutten onder de naam Rutten & Laarakker Mediation.

Het onderscheid met andere mediators

Marianne Laarakker onderscheidt zich doordat zij zowel een krachtig en invoelend gespreksleider is én met u meedenkt over de verschillende mogelijkheden die er zijn. Op financieel en juridisch vlak, maar ook voor de afspraken over uw kinderen na de scheiding. Met zachte hand zal zij u naar de gulden middenweg toe leiden.

Neutraal en onpartijdig

Marianne Laarakker hecht veel waarde aan neutraliteit en onpartijdigheid. Zij is neutraal en heeft geen mening over wat u beslist. De keuze is aan u. Het is haar taak om ervoor te zorgen dat u weet waarvoor u kiest en waarom u dat doet. Zij is onpartijdig en vindt het belangrijk dat u het vertrouwen heeft dat zij uw beider belangen behartigt. U krijgt de ruimte om te spreken en er wordt naar u geluisterd.

Scheidingskinderen

Haar hart ligt bij de kinderen. Marianne Laarakker ziet het dan ook als haar missie om ouders te helpen hun kinderen door deze moeilijke periode te loodsen en een zo goed mogelijk begin te maken met de gescheiden zorg en opvoeding.

Scheidingsmediator

Marianne Laarakker is MfN Registermediator en als familiemediator geregistreerd bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Specialisatie: gescheiden opvoeden

Marianne Laarakker is gespecialiseerd in kinderen en opvoeding tijdens en na de scheiding. U kunt terecht voor tips en adviezen en het opstellen van een werkbaar ouderschapsplan.

Blog: kinderen en scheiding

Regelmatig plaatst Marianne Laarakker artikelen over kinderen en scheiding op haar blog. U vindt hier praktische tips en uitleg voor de gescheiden ouder.

Tekenen en schilderen

Als u in Google zoekt op de naam Marianne Laarakker komt u waarschijnlijk ook terecht op haar andere site: mariannelaarakker.nl. In haar vrije tijd schildert en tekent zij portretten.

Lees ook: Familiemediator Marc Rutten

Permanente koppeling naar dit artikel: https://echtscheidingnijmegen.nl/marianne-laarakker