Scheidingsmediator Marianne Laarakker

Marianne Laarakker is reeds 11 jaar werkzaam als familiemediator in Nijmegen. Zij heeft al honderden stellen begeleid bij hun scheiding.

Sinds juli 2014 is zij zelfstandig scheidingsmediator onder de naam Laarakker Mediation. Daarvoor was zij van 2007 tot 2014 mediator in de regio Nijmegen onder de vlag van De ScheidingsMakelaar en vanaf 2020 in een samenwerking met Marc Rutten onder de naam Rutten & Laarakker Mediation.

Het onderscheid met andere mediators

Marianne Laarakker onderscheidt zich doordat zij zowel een krachtig en invoelend gespreksleider is én met jullie meedenkt over de verschillende mogelijkheden die er zijn. Op financieel en juridisch vlak, maar ook voor de afspraken over de kinderen na de scheiding. Met zachte hand zal zij jullie naar de gulden middenweg toe leiden.

Neutraal en onpartijdig

Marianne Laarakker hecht veel waarde aan neutraliteit en onpartijdigheid. Zij is neutraal en heeft geen mening over wat u beslist. De keuze is aan jullie. Het is haar taak om ervoor te zorgen dat jullie weten waarvoor je kiest en waarom je dat doet. Zij is onpartijdig en vindt het belangrijk dat jullie het vertrouwen hebben dat zij jullie beider belangen behartigt. Men krijgt de ruimte om te spreken en er wordt naar je geluisterd.

Scheidingskinderen

Haar hart ligt bij de kinderen. Marianne Laarakker ziet het dan ook als haar missie om ouders te helpen hun kinderen door deze moeilijke periode te loodsen en een zo goed mogelijk begin te maken met de gescheiden zorg en opvoeding.

 

Specialisatie: gescheiden opvoeden

Marianne Laarakker is gespecialiseerd in kinderen en opvoeding tijdens en na de scheiding. Je kunt bij haar terecht voor tips en adviezen en het opstellen van een werkbaar ouderschapsplan.

Scheidingsmediator

Marianne Laarakker is MfN Registermediator en als familiemediator geregistreerd bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Tekenen en schilderen

Als je in Google zoekt op de naam Marianne Laarakker komt je waarschijnlijk ook terecht op haar andere site: mariannelaarakker.nl. In haar vrije tijd schildert en tekent zij portretten.

Lees ook: Familiemediator Marc Rutten

Blog: kinderen en scheiding

Regelmatig plaatst Marianne Laarakker artikelen over kinderen en scheiding op haar blog. Je vindt hier praktische tips en uitleg voor de gescheiden ouder.