Whatsapp
Fly Form

  Gratis kennismaken?

  Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!

  Kennis maken

  Mediator Doornenburg | scheiden van A tot Z | kosteloos kennismakingsgesprek

  Mediator in Doornenburg voor echtscheiding

  Wanneer je de hulp nodig hebt van een ervaren mediator in Doornenburg, kun je rekenen op Echtscheiding Nijmegen. Al meer dan 10 jaar zijn wij actief als scheidingsmediator in Doornenburg en de regio. Wij zijn de onafhankelijke derde partij die jullie helpt bij het maken van belangrijke afspraken. Lees verder voor meer informatie of maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met onze mediator in Doornenburg.

  Kennismakingsgesprek nu ook mogelijk bij jou thuis!

  Waarom onze mediator bij scheiden?

  Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor een mediator bij scheiden in plaats van advocaten. Waarom?

  • Belangrijke beslissingen worden door jou en je ex-partner samen gemaakt zonder dat er een ‘winnaar’ of ‘verliezer’ is. Dit onder begeleiding van een mediator in Doornenburg.
  • Goede communicatie wordt behouden door problemen en misverstanden te bespreken.
  • Je hoeft niet elk een eigen advocaat in te schakelen, waardoor korte lijnen en goede communicatie behouden blijven en de echtscheiding sneller verloopt.
  • De mediator past zich in Doornenburg aan jullie situatie aan, want mediation is maatwerk.
  • Het is niet nodig om bij mediation naar de rechter te gaan.

  Specialisatie echtscheiding met kinderen

  Vaak wordt er bij een scheiding waarbij kinderen betrokken zijn voor mediation gekozen. Dat komt omdat goede communicatie gestimuleerd wordt. Onze mediator in Doornenburg is gespecialiseerd in echtscheidingen met kinderen. We delen onze kennis regelmatig in blogs en passen het natuurlijk toe als scheidingsmediator in Doornenburg. Dat doen we bijvoorbeeld met ons uitgebreide format voor een persoonlijk ouderschapsplan, of door het voeren van kindgesprekken. Bij zo’n gesprek krijgt je kind alle tijd om vragen te stellen en eventuele zorgen te delen.

  echtscheiding mediator Doornenburg gespecialiseerd in omgang met kinderen

  mediation Doornenburg wat te doen met de woning

  Afspraken maken over de woning in Doornenburg

  Natuurlijk is het ook belangrijk om beslissingen te maken over jullie woning in Doornenburg: kan een van jullie er blijven wonen of moet hij verkocht worden? Wij hebben goed contact met een hypotheekadviseur en een groot netwerk aan professionals. Zo kunnen we je altijd verder helpen. Ga je huren en kom je in aanmerking voor urgentie? Wij helpen met de aanvraag. Natuurlijk leggen we ook alle afspraken over de woning goed vast.

  Schakel ervaren scheidingsmediator in

  Als ervaren scheidingsmediators in Doornenburg zijn Renate Bollen en Marc Rutten de onpartijdige derde die jou en je ex-partner begeleidt en adviseert. Mediation in Doornenburg door Renate en Marc betekent onder andere:

  • Ruime ervaring als mediator bij scheiden in Doornenburg
  • Ook bereikbaar in de avonden en weekenden
  • Hulp binnen een week, je komt niet op een wachtlijst
  • Specialisatie in echtscheiding waarbij kinderen betrokken zijn
  • Begeleiding tijdens het gehele scheidingstraject, met een eigen advocaat die de echtscheiding verzorgd

  Vrijblijvende afspraak met mediator in Doornenburg

  Ontdek wat onze mediator in Doornenburg voor jou kan betekenen. Maak direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met Echtscheiding Nijmegen. Vul het contactformulier in, bel 06 – 15 95 57 64 of een mail sturen naar info@echtscheidingnijmegen.nl. Binnen een week word je door ons geholpen.

  Fly Form

   Gratis kennismaken?

   Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!