Whatsapp
Fly Form

  Gratis kennismaken?

  Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!

  Kennis maken

  Mediator Gennep | kosteloos kennismakingsgesprek | geen wachtlijst

  Mediator in Gennep voor hulp bij echtscheiding

  Met een mediator in Gennep maken jij en je ex-partner samen de belangrijke afspraken over jullie scheiding, onder begeleiding van de scheidingsmediator natuurlijk. Hiervoor kun je terecht bij Echtscheiding Nijmegen. Al meer dan 10 jaar werken wij als mediator bij scheiden in Gennep en de regio. Maak direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij vertellen wat we voor jouw situatie kunnen betekenen.

  Kennismakingsgesprek nu ook mogelijk bij jou thuis!

  Waarom een mediator bij scheiden?

  Er wordt steeds vaker gekozen voor een mediator bij scheiden in plaats van advocaten. Wij zetten de grootste voordelen van mediation in Gennep voor je op een rij:

  • Jij en je ex-partner maken samen de belangrijke afspraken, onder begeleiding van de mediator in Gennep. Daarom is er geen ‘winnaar’ en ‘verliezer’.
  • De scheidingsmediator begeleidt bij het bespreken van problemen en misverstanden. Zo wordt goede communicatie in stand gehouden.
  • Het is onnodig om elk een eigen advocaat in te schakelen. Op die manier worden korte lijnen gehanteerd, blijft communicatie duidelijk en gaat de echtscheiding sneller.
  • Mediation is maatwerk, wat betekent dat onze mediator in Gennep zich altijd aan jouw situatie aanpast.
  • Het is niet nodig om naar de rechter te gaan bij mediation.

  Specialisatie in scheiden met kinderen

  Hoewel een scheiding nooit makkelijk is, is dit met name het geval bij een echtscheiding waarbij kinderen betrokken zijn. Daarom hebben wij ons als mediator in Gennep gespecialiseerd in echtscheidingen met kinderen. Zo delen we onze kennis in blogs, en passen we die natuurlijk ook toe als scheidingsmediator in Gennep. Hiervoor gebruiken we bijvoorbeeld het format dat we ontwikkeld hebben voor het ouderschapsplan. Dit format kunnen we geheel naar wens aanpassen, om een plan op te stellen dat perfect bij jullie situatie past.

  Daarbij voeren we in Gennep ook kindgesprekken. Tijdens zo’n gesprek krijgt je kind de tijd om vragen te stellen en eventuele zorgen over de scheiding te delen. Het is immers ontzettend belangrijk om ervoor te zorgen dat je kind gehoord wordt in deze tijd. De terugkoppeling met jullie als ouders gebeurt alleen als je kind het hiermee eens is.

  Scheidingsmediator Gennep

  Mediation Gennep

  Jullie woning in Gennep

  Ook over jullie woning in Gennep moeten natuurlijk afspraken gemaakt worden. Dan hebben we het niet alleen over de (eventuele) verkoop, maar ook over de nieuwe woningen. Onze mediator helpt bijvoorbeeld met een urgentieaanvraag voor huur, wanneer een van jullie hiervoor in aanmerking komt. Daarbij houden we goed contact met een hypotheekadviseur, en hebben we in de loop der jaren een groot netwerk van professionals opgebouwd. Zo kunnen we je altijd verder helpen.

  Scheidingsmediators Marc en Marianne

  De mediators in Gennep van Echtscheiding Nijmegen zijn Renate Bollen en Marc Rutten. Twee ervaren scheidingsmediators die onpartijdig advies en begeleiding bieden. Bij mediation in Gennep door Renate en Marc kun je onder andere rekenen op:

  • Meer dan 10 jaar ervaring met mediation in de regio Gennep
  • Ook in de avonden en in het weekend bereikbaar
  • Geen wachtlijst, binnen een week worden jullie geholpen
  • Gespecialiseerd in echtscheidingen met kinderen
  • Begeleiding tijdens het gehele traject, en de echtscheiding volledig verzorgd door een eigen advocaat

  Kosteloze kennismaking met mediator in Gennep

  Voor een afspraak voor een kosteloos, vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze mediator in Gennep, neem je contact op via het formulier hier op de site, telefonisch via 06 – 15 95 57 64 of stuur een mail naar info@echtscheidingnijmegen.nl. Bij Echtscheiding Nijmegen word je al binnen een week geholpen.

  Fly Form

   Gratis kennismaken?

   Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!