Whatsapp
Fly Form

  Gratis kennismaken?

  Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!

  Kennis maken

  Mediator Millingen aan de Rijn | scheidingsmediator | gratis kennismakingsgesprek

  Mediator in Millingen aan de Rijn van Echtscheiding Nijmegen

  Wanneer je op zoek bent naar een mediator in Millingen aan de Rijn, kun je terecht bij Echtscheiding Nijmegen. Wij zijn al meer dan 10 jaar actief als scheidingsmediator in Millingen aan de Rijn en de omgeving. Tijdens het gehele proces bieden we steun en zorgen we voor goede communicatie. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, en ontdek wat onze mediator in Millingen aan de Rijn voor je kan betekenen.

  Kennismakingsgesprek nu ook mogelijk bij jou thuis!

  Afspraken maken met scheidingsmediator

  Als je de mediator in Millingen aan de Rijn van Echtscheiding Nijmegen inschakelt, kun je altijd rekenen op een onpartijdige professional die jou en je ex-partner in deze moeilijke tijden steunt. De belangrijke afspraken maken jullie samen onder begeleiding van de scheidingsmediator.

  Bij mediation worden de opties naast elkaar gelegd, en komen jullie samen tot een passende afspraak waar jullie je beiden in kunnen vinden. In tegenstelling tot een echtscheiding via de rechter is er dus geen ‘winnaar’ en ‘verliezer’. Omdat de communicatie soms moeilijk verloopt, is begeleiding van een mediator bij scheiding in Millingen aan de Rijn verstandig.

  Wij zorgen dat jullie niet afdwalen en dat alle belangrijke onderwerpen besproken en vastgelegd worden.

  Specialisatie in echtscheiding met kinderen

  Hoewel een echtscheiding nooit makkelijk is, is dat al helemaal het geval wanneer er kinderen bij betrokken zijn. Daarom hebben wij ons als mediator in Millingen aan de Rijn gespecialiseerd in echtscheidingen met kinderen. We beschikken over veel kennis die we regelmatig delen in onze blogs, maar die we zeker ook in de praktijk als scheidingsmediator toepassen. Zo hebben we een uitgebreid format voor het opstellen van een ouderschapsplan. Dit vormt de basis voor een passende regeling die perfect aansluit op jullie situatie.

  Daarnaast voert onze mediator in Millingen aan de Rijn ook kindgesprekken. Dit zijn één op één gesprekken waarbij jullie kind (of kinderen) vragen kan stellen en zijn of haar zorgen kan delen. Bij een echtscheiding is het namelijk erg belangrijk dat het kind zich ook gehoord en gezien voelt. De terugkoppeling naar de ouders vindt alleen plaats als het kind dit ook wil.

  Echtscheiding mediation Millingen - omgaan met kinderen

  Echtscheiding Nijmgen - Millingen aan de Rijn - Wat te doen met de woning

  Jullie woning in Millingen aan de Rijn

  Hoe zit het met jullie woning in Millingen aan de Rijn? Ook hierover moeten jullie afspraken maken. De mediator kijkt samen met jullie wat de mogelijkheden zijn. Kan één van jullie er nog blijven wonen, of moet het huis toch verkocht worden? Is er sprake van urgentie wanneer jullie gaan huren? Dan helpt de mediator in Millingen aan de Rijn met de urgentieaanvraag. We hebben ook contact met een hypotheekadviseur en hebben een groot netwerk opgebouwd om jou te kunnen helpen. Alle afspraken leggen we vervolgens helder en vakkundig vast.

  Echtscheiding Nijmegen als mediator bij scheiding

  Echtscheiding Nijmegen zijn Renate Bollen en Marc Rutten, twee ervaren mediators die als gespreksleider optreden en afspraken vastleggen. Mediation door Renate en Marc betekent onder andere:

  • Meer dan 10 jaar ervaring met mediation in de regio Millingen aan de Rijn
  • Ook in de avonden en in het weekend bereikbaar
  • Geen wachtlijst, binnen een week kunnen we jullie al helpen
  • Gespecialiseerd in echtscheidingen met kinderen
  • Begeleiding tijdens het gehele traject, en de echtscheiding volledig verzorgd door een eigen advocaat

  Vrijblijvend kennismakingsgesprek mediator in Millingen aan de Rijn

  Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de mediator in Millingen aan de Rijn van Echtscheiding Nijmegen. Dat kan door hier op de site het contactformulier in te vullen, telefonisch via 06 – 15 95 57 64 of stuur een mail naar info@echtscheidingnijmegen.nl.

  Fly Form

   Gratis kennismaken?

   Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!