Whatsapp
Fly Form

  Gratis kennismaken?

  Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!

  Kennis maken

  Mediator Afferden

  Mediator in Afferden biedt hulp bij echtscheiding

  Hebben jij en je partner besloten om een echtscheiding aan te gaan, en heb je daarbij de hulp van een mediator in Afferden nodig om jullie zaken netjes af te handelen? Kiest dan voor mediation van Echtscheiding Nijmegen: dé mediator bij jullie in de buurt. Wij staan al ruim 10 jaar als scheidingsmediator in Afferden klaar voor stellen die hun relatie willen beëindigen. Als onafhankelijke gesprekspartner voor beide partijen bieden wij ondersteuning en advies bij scheiden. Wil je weten wat we voor jullie echtscheiding kunnen betekenen? Hieronder lees je er meer over. Maar je kunt uiteraard ook een gratis kennismaking inplannen met de mediator in Afferden.

  Kennismakingsgesprek nu ook mogelijk bij jou thuis!

  Mediation als er kinderen bij betrokken zijn

  Een scheidingsmediator in Afferden bewaakt een goede onderlinge communicatie tussen jullie. Zeker als jullie kinderen hebben, is dat belangrijk. Hierin zijn wij gespecialiseerd en daarvoor hebben wij een zelf opgesteld format dat als basis dient voor een ouderschapsplan voor jullie situatie. Ook voeren we bij mediation in Afferden kindgesprekken. De kinderen kunnen daarbij vragen stellen en zijn of haar zorgen uiten bij de mediator.

  mediator afferden kennismaking kinderen

  echtscheiding afferden met woning

  Hulp bij beslissingen over jullie woning

  Ook aan bod komt de woonvraag: wat willen jullie doen met het huis waarin jullie wonen? Willen jullie het verkopen, of blijft één van jullie er wonen? Onze mediator heeft goed contact met een hypotheekadviseur, en hiervoor ook een ruim netwerk in Afferden en omgeving opgebouwd. Wij kunnen jullie hiermee dus altijd bijstaan. Wil één van jullie een huis huren en heb je dan recht op urgentie? Wij helpen je met de aanvraag.

  Scheidingsmediator met zeer veel ervaring

  Renate Bollen en Marc Rutten zijn de professionele, ervaren scheidingsmediators die jullie in Afferden helpen met scheiden. Zij zorgen voor professionele begeleiding en advies. Mediation door Renate en Marc betekent onder andere:

  • Ruime ervaring als mediator bij scheiden in Afferden
  • Ook bereikbaar in de avonden en weekenden
  • Hulp binnen een week, geen wachtlijst
  • Deskundig in echtscheiding waarbij kinderen betrokken zijn
  • Begeleiding tijdens het gehele scheidingstraject, met een eigen advocaat die de echtscheiding verzorgt

  Gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek voor mediation in Afferden

  Kiezen jullie voor begeleiding door onze mediator bij scheiden in Afferden? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met Echtscheiding Nijmegen. Bel 06 – 15 95 57 64 of stuur een mail naar info@echtscheidingnijmegen.nl. We staan je binnen een week te woord.

  Fly Form

   Gratis kennismaken?

   Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!