Whatsapp
Fly Form

  Gratis kennismaken?

  Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!

  Kennis maken

  Mediator Beek-Ubbergen | mediation bij scheiding | gratis kennismakingsgesprek

  Mediator in Beek-Ubbergen van Echtscheiding Nijmegen

  Ben je op zoek naar een mediator in Beek-Ubbergen? Neem dan contact op met Echtscheiding Nijmegen. Wij zijn al ruim 10 jaar actief als scheidingsmediator in Beek-Ubbergen en de omgeving. We bieden ondersteuning tijdens het gehele proces, en zorgen dat goede communicatie bij de echtscheiding in stand wordt gehouden. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek wat onze mediator in Beek-Ubbergen voor je kan betekenen.

  Kennismakingsgesprek nu ook mogelijk bij jou thuis!

  Mediator bij scheiding maakt goede afspraken

  Schakel je een mediator in Beek-Ubbergen in van Echtscheiding Nijmegen, dan kun je altijd rekenen op een onpartijdige professional die jou en je ex-partner in deze moeilijke tijden ondersteuning biedt. We helpen jullie met het maken van belangrijke afspraken. De opties worden bij mediation naast elkaar gelegd, en de scheidingsmediator ondersteunt jullie bij het maken van beslissingen. Die worden vervolgens vakkundig vastgelegd. Communiceren tijdens een echtscheiding is niet altijd makkelijk. Daarom zorgt de mediator in Beek-Ubbergen dat alle belangrijke afspraken gemaakt worden en dat jullie niet afdwalen. Wanneer je een mediator bij scheiding inschakelt is er geen sprake van een winnaar of verliezer (wat wel het geval is wanneer jullie naar de rechter stappen). Er wordt gezocht naar een middenweg waar jullie je beide in kunnen vinden.

  Gespecialiseerd in echtscheiding met kinderen

  Een echtscheiding is nooit makkelijk. Dit is al helemaal zo wanneer er kinderen bij betrokken zijn. Wij zijn gespecialiseerd in mediation in Beek-Ubbergen bij scheidingen met kinderen. We hebben de nodige kennis en delen die regelmatig in blogs hier op de site. Ook in de praktijk passen we onze kennis natuurlijk regelmatig toe als scheidingsmediator. Zo hebben we een uitgebreid format voor het opstellen van een ouderschapsplan. Dit format is slechts de basis, we passen het helemaal aan aan jullie situatie.

  Ook voert onze mediator in Beek-Ubbergen kindgesprekken. Tijdens dit één op één gesprek met jullie kind kan hij of zij vragen stellen en zorgen delen. Je kind wordt zo ook echt gehoord en gezien, wat ontzettend belangrijk is wanneer de ouders gaan scheiden. De terugkoppeling naar jullie als ouders gebeurt alleen als het kind dit ook wil.

  scheidingsmediator Beek met kinderen

  Echtscheidingsmediator Beek wat te doen met woning

  Jullie woning in Beek-Ubbergen

  Wat gaat er gebeuren met jullie woning in Beek-Ubbergen? Ook daar moeten natuurlijk afspraken over gemaakt worden. De scheidingsmediator kijkt samen met jullie naar de mogelijkheden. Kan één van jullie er misschien in blijven wonen, of moet het huis verkocht worden? Is er sprake van urgentie wanneer jullie gaan huren? Dan helpt de mediator in Beek-Ubbergen met de aanvraag. We hebben zelf contact met een hypotheekadviseur en beschikken over een groot netwerk. Zo kunnen we jullie tijdens het gehele proces bijstaan. Alle afspraken leggen we helder en vakkundig vast.

  Echtscheiding Nijmegen als scheidingsmediator

  Echtscheiding Nijmegen zijn Renate Bollen en Marc Rutten, ervaren mediators die als derde partij het gesprek leiden. Mediation in Beek-Ubbergen door Renate en Marc betekent onder andere:

  • Meer dan 5 jaar ervaring met mediation in de regio Beek-Ubbergen
  • Ook in de avonden en in het weekend bereikbaar
  • Geen wachtlijst, binnen een week kunnen we jullie al helpen
  • Gespecialiseerd in echtscheidingen met kinderen
  • Begeleiding tijdens het gehele traject, en de echtscheiding volledig verzorgd door een eigen advocaat

  Vrijblijvend kennismakingsgesprek mediator in Beek-Ubbergen

  Maak direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met de mediator in Beek-Ubbergen van Echtscheiding Nijmegen. Hiervoor vul je het contactformulier in, bel je naar 06 – 15 95 57 64 of stuur een mail naar info@echtscheidingnijmegen.nl.

  Fly Form

   Gratis kennismaken?

   Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!