Whatsapp
Fly Form

  Gratis kennismaken?

  Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!

  Kennis maken

  Mediator Bemmel | scheidingsmediation | gratis kennismakingsgesprek

  Mediator in Bemmel van Echtscheiding Nijmegen

  Wanneer je op zoek bent naar een mediator in Bemmel, ben je bij Echtscheiding Nijmegen aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 10 jaar actief als scheidingsmediator in Bemmel en de regio. Als onpartijdige derde begeleiden we de gesprekken en bieden we advies en ondersteuning. Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, en ontdek wat we als mediator in Bemmel voor jou kunnen betekenen.

  Kennismakingsgesprek nu ook mogelijk bij jou thuis!

  Communicatie onder begeleiding van de scheidingsmediator

  Als je de hulp in wilt schakelen van een mediator in Bemmel, kun je altijd op Echtscheiding Nijmegen rekenen voor professionele hulp bij de communicatie tijdens de echtscheiding. Onder begeleiding van onze scheidingsmediator worden afspraken gemaakt en vastgelegd. In tegenstelling tot een echtscheiding die via de rechter verloopt, is er geen ‘winnaar’ en ‘verliezer’ bij mediation, omdat jullie samen de afspraken maken. Hierbij wordt gezocht naar een middenweg. Omdat de communicatie onderling bij een scheiding toch moeilijk blijft, gebeurt dit onder begeleiding van de mediator in Bemmel. Wij zorgen ervoor dat jullie niet afdwalen, en dat alle belangrijke onderwerpen besproken worden.

  Specialisatie in echtscheiding met kinderen

  Hoewel een echtscheiding nooit makkelijk is, is de situatie extra moeilijk wanneer er kinderen bij betrokken zijn. Wij zijn als mediator in Bemmel gespecialiseerd in echtscheidingen met kinderen. De kennis die we hierover hebben delen we regelmatig in onze blogs, maar we passen het natuurlijk ook vaak in de praktijk toe als scheidingsmediator in Bemmel. Zo hebben we bijvoorbeeld een format voor een ouderschapsplan opgesteld. Dit format is de basis voor een plan dat helemaal passend is voor jullie situatie.

  Als mediator voeren we in Bemmel ook kindgesprekken. Dit is een één op één gesprek met jullie kind, waarin hij of zij alle vragen kan stellen en zorgen kan delen. De terugkoppeling naar de ouders vindt alleen plaats als het kind dit ook wil.

  Scheidingsmediator Bemmel met kinderen

  echtscheiding mediator Bemmel wat te doen met woning

  Advies over de woning in Bemmel

  Er moet natuurlijk ook een beslissing genomen worden over de woning in Bemmel. Kan één van jullie hierin blijven wonen, of moet die toch verkocht worden. Wanneer jullie willen huren, kan het zijn dat jij of je ex-partner in aanmerking komt voor urgentie. Wij helpen met de aanvraag. Bovendien hebben we goed contact met een hypotheekadviseur en hebben we in de loop der jaren een groot netwerk opgebouwd. Zo kunnen we je zo goed mogelijk verder helpen. Ten slotte leggen we de afspraken die gemaakt worden over het huis vakkundig vast.

  Echtscheiding Nijmegen als mediator bij scheiding

  Renate Bollen en Marc Rutten zijn Echtscheiding Nijmegen. Als ervaren mediators zijn zij de onafhankelijke derde partij die als gespreksleider optreedt en de afspraken vastleggen. Wat mediation in Bemmel door Renate en Marc inhoudt, is onder andere:

  • Meer dan 5 jaar ervaring met mediation in de regio Bemmel
  • Ook in de avonden en in het weekend bereikbaar
  • Geen wachtlijst, binnen een week kunnen we jullie al helpen
  • Gespecialiseerd in echtscheidingen met kinderen
  • Begeleiding tijdens het gehele traject, en de echtscheiding volledig verzorgd door een eigen advocaat

  Gratis kennismakingsgesprek mediator in Bemmel

  Neem contact op voor een kosteloos kennismakingsgesprek met de mediator in Bemmel van Echtscheiding Nijmegen. Maak een afspraak via het contactformulier hier op de site . U kunt ook bellen naar 06 – 15 95 57 64 of stuur een mail naar info@echtscheidingnijmegen.nl.

  Fly Form

   Gratis kennismaken?

   Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!