Whatsapp
Fly Form

  Gratis kennismaken?

  Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!

  Kennis maken

  Mediator Bergharen | Mediation bij Echtscheiding

  Jullie mediator in Bergharen

  Ben je op zoek naar een ervaren mediator in Bergharen of omgeving? Dan ben je bij Echtscheiding Nijmegen aan het juiste adres voor mediation. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring met mediation bij scheidingen in Bergharen en omstreken. Het nemen van de beslissing om uit elkaar te gaan, is misschien wel een van de lastigste in jullie leven. Zeker als daar ook kinderen bij betrokken zijn. Maar ook als dat niet zo is, dan nog kan het heftig zijn en kun je overvallen zijn door gevoelens van boosheid, verdriet, teleurstelling en misschien ook wel angst. Zo veel onzekerheid, zo veel onduidelijk. Een emotionele rollercoaster wordt het soms genoemd. Wij hebben oog voor die emoties. Tegelijkertijd brengen we rust door het aanbrengen van structuur en overzicht. Op die manier komen jullie weer spoedig in een fase waarin je weer beslissingen kunt nemen, voor straks.
  Wij beschikken over meer dan 10 jaar ervaring op dit gebied en honderden scheidingstrajecten succesvol begeleid en afgerond. Wij helpen je graag verder.

  Kennismakingsgesprek nu ook mogelijk bij jou thuis!

  De kinderen in scheiding

  Wij zijn als mediator gespecialiseerd in het regelen van een echtscheiding in Bergharen en omstreken waar kinderen bij betrokken zijn. We hebben veel kennis opgedaan en in het verleden hier ook veel over geschreven. Kijk maar eens bij onze blogs. Nog steeds met grote regelmaat schrijven we blogs, omdat het ons nu eenmaal bezig blijft houden.

  We gaan aan de slag met het maken van een ouderschapsplan. We hebben hier een uitgebreid format voor, maar dat is slechts de basis. Daarna bespreken we het plan uitvoerig en passen het overal aan, zodanig dat het een maatwerk product wordt, toegespitst op jullie situatie.

  Daarnaast voeren we vaak kindgesprekken. Een gesprek van jullie kind met de mediator, zodat het kind in een veilige omgeving kan vragen wat het wil, kan aangeven waar het zich zorgen om maakt. Op deze manier wordt het kind gehoord en gezien, wat o zo belangrijk is. De terugkoppeling naar de ouders vindt plaats als het kind dit wil. Als het kind dat niet wil, gebeurt het ook niet!

  scheidingsmediator Bergharen specialisme omgang met kinderen

  mediation Bergharen wat te doen met woning

  Scheiden en de woning in Bergharen

  Wat gaat er gebeuren met jullie woning in Bergharen? Kan 1 van jullie er in blijven wonen? Zijn er dan mogelijkheden dat de ander in de buurt blijft wonen? Of moet de woning verkocht? Alle opties die er zijn, gaan we uitvoerig bespreken. Ook als jullie willen gaan huren, gaan we de mogelijkheden bespreken. Als er sprake is van een aanvraag voor urgentie, kunnen wij daar als mediator vaak bij helpen. Bij Echtscheiding Nijmegen hebben we vaak zelf ook contact met een hypotheekadviseur. Zodoende hebben we over de jaren een heel netwerk opgebouwd. Dat is belangrijk als het gaat om mediation, want soms luistert het heel nauw hoe de regeling rondom de woning in het convenant komt te staan.

  Alle zaken zorgvuldig geregeld in Bergharen

  Naast alle emotionele fases waar jullie doorheen gaan, is er ook veel zakelijk te regelen. We moeten kijken naar pensioenen, een alimentatieberekening, de woning, de (verzekerings)polissen, inboedel, motorvoertuigen en nog veel meer. Wij brengen hier structuur in, zodat er niets over het hoofd gezien wordt.
  Het convenant bespreken we samen, zodra er duidelijkheid is over alle onderdelen. Zodra het convenant getekend is, gaat onze advocaat het indienen bij de rechtbank en daarna bij de gemeente waar jullie destijds gehuwd waren.

  Schakel de hulp in van onze mediator voor mediation in Bergharen en laat je deskundig informeren en adviseren. Onze scheidingsmediator helpt je graag bij het volledige proces bij een echtscheiding. Maak snel een afspraak met onze mediator in Bergharen.
  We kunnen ons voorstellen dat er vragen zijn? Schroom dan niet om onze mediator te bellen op 06-1595 5764 of mail naar info@echtscheidingnijmegen.nl. Of vraag om een vrijblijvend kennismakingsgesprek voor mediaton in Bergharen op locatie. Je weet snel waar je aan toe bent!

  Fly Form

   Gratis kennismaken?

   Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!