Whatsapp
Fly Form

  Gratis kennismaken?

  Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!

  Kennis maken

  Mediator Dodewaard | kosteloos kennismakingsgesprek | geen wachtlijst

  Mediator in Dodewaard bij scheiding

  Wanneer je de hulp nodig hebt van een mediator in Dodewaard, kun je terecht bij Echtscheiding Nijmegen. Onder begeleiding van een ervaren scheidingsmediator maken jij en je ex-partner alle belangrijke afspraken. Al meer dan 10 jaar is Echtscheiding Nijmegen de ervaren mediator bij scheiden in Dodewaard en de omgeving. Lees verder voor meer informatie, of maak direct een afspraak en ontdek wat onze mediator in Dodewaard voor jou kan betekenen.

  Kennismakingsgesprek nu ook mogelijk bij jou thuis!

  Voordelen mediator bij scheiden

  Steeds vaker wordt de keuze gemaakt voor een mediator bij scheiden in plaats van advocaten. Dat is niet gek, want wanneer je kiest voor een mediator in Dodewaard, profiteer je van een aantal voordelen. Wij zetten de grootste voordelen op een rij:

  • Omdat jij en je ex-partner samen de belangrijke beslissingen maken in (onder begeleiding van de mediator in Dodewaard), is er geen ‘winnaar’ en ‘verliezer’.
  • Problemen en misverstanden worden met de hulp van de scheidingsmediator besproken om goede communicatie te behouden.
  • Jullie hoeven niet elk een eigen advocaat in te schakelen. Hierdoor worden korte lijnen gehouden, is de communicatie duidelijk en gaat de scheiding sneller.
  • Mediation is altijd maatwerk. De mediator in Dodewaard zal zich altijd aan jullie situatie aanpassen.
  • Het is niet nodig om naar de rechter te gaan bij mediation.

  Gespecialiseerd in echtscheiding met kinderen

  Een scheiding is natuurlijk nooit makkelijk. Maar wanneer er kinderen bij betrokken zijn, is dit nog extra het geval. Als mediator in Dodewaard hebben we ons daarom gespecialiseerd in echtscheidingen met kinderen. Hierover hebben we veel kennis opgedaan, die we delen op onze blogs. Maar we passen de kennis als scheidingsmediator in Dodewaard natuurlijk ook in de praktijk toe. Dat doen we bijvoorbeeld met ons uitgebreid format voor een ouderschapsplan. Het is mogelijk om dit helemaal naar wens aan te passen. Zo past het perfect bij jullie situatie.

  Bovendien voert onze mediator in Dodewaard kindgesprekken. Bij zo’n gesprek krijgt jullie kind de tijd om vragen te stellen en om zorgen te delen. Het is namelijk heel belangrijk dat je kind gehoord wordt in deze tijd. Een terugkoppeling naar jullie als ouders vindt alleen plaats als jullie kind dit ook echt wil.

  echtscheiding mediator dodewaard specialisme omgang met kinderen

  mediation Dodewaard wat te doen met de woning

  De woning in Dodewaard

  Ook over de woning in Dodewaard moeten afspraken gemaakt worden. Hierbij helpt onze mediator ook. We hebben het dan niet alleen over de eventuele verkoop, maar ook over jullie nieuwe woningen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat een van jullie wil huren, en hierbij in aanmerking komt voor urgentie. Wij helpen dan met de aanvraag. Bovendien houden we goed contact met een hypotheekadviseur en hebben we in de loop der jaren een groot netwerk van professionals opgebouwd. Zo kunnen we je altijd de beste hulp bieden.

  De ervaren scheidingsmediator

  Renate Bollen en Marc Rutten van Echtscheiding Nijmegen zijn de ervaren mediators die je in Dodewaard verder helpen. Ze bieden onpartijdig advies en goede begeleiding. Mediation in Dodewaard door Renate en Marc betekent onder andere:

  • Meer dan 10 jaar ervaring met mediation in de regio Dodewaard
  • Ook in de avonden en in het weekend bereikbaar
  • Geen wachtlijst, binnen een week worden jullie geholpen
  • Gespecialiseerd in echtscheidingen met kinderen
  • Begeleiding tijdens het gehele traject, en de echtscheiding volledig verzorgd door een eigen advocaat

  Kosteloos kennismakingsgesprek met mediator in Dodewaard

  Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met de mediator in Dodewaard van Echtscheiding Nijmegen. Dat kan via het contactformulier hier op de site, telefonisch via 06 – 15 95 57 64 of stuur een mail naar info@echtscheidingnijmegen.nl. Echtscheiding Nijmegen biedt hulp binnen een week!

  Fly Form

   Gratis kennismaken?

   Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!