Whatsapp
Fly Form

  Gratis kennismaken?

  Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!

  Kennis maken

  Mediator Elst | hulp bij scheiding

  Mediator in Elst van Echtscheiding Nijmegen

  Ben je op zoek naar een mediator in Elst die jullie kan begeleiden tijdens de echtscheiding? Maak een afspraak met Echtscheiding Nijmegen voor een ervaren scheidingsmediator. Wij zijn al meer dan 10 jaar werkzaam op het gebied van mediation in Elst en de omgeving. We weten precies wat er allemaal geregeld moet worden bij een echtscheiding, en begeleiden jou en je ex-partner tijdens het gehele traject. Samen zorgen we voor het behoud van goede communicatie, wat vooral prettig is wanneer er kinderen bij de scheiding betrokken zijn. Maak direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek wat Echtscheiding Nijmegen voor jullie kan betekenen als mediator in Elst.

  Kennismakingsgesprek nu ook mogelijk bij jou thuis!

  Mediator bij scheiding begeleidt de gesprekken

  Veel stellen die gaan scheiden kiezen er tegenwoordig voor om een mediator bij hun scheiding in te schakelen in plaats van een advocaat. Wanneer je hiervoor kiest, gaat de mediator in Elst samen met jou en je (ex-)partner om tafel om alle belangrijke afspraken vast te leggen. Hierbij is de scheidingsmediator een onafhankelijke derde partij. Bij de gesprekken over de echtscheiding kunnen de emoties hoog oplopen, wordt er van het onderwerp afgedwaald en worden belangrijke afspraken vergeten of niet op de juiste manier doorgenomen. De mediator zorgt in Elst dat jullie tijdens de gesprekken op het juiste pad blijven. Bovendien worden bij mediation de afspraken direct professioneel vastgelegd. Met een mediator bij scheiding nemen jullie het heft in eigen handen en maken jullie afspraken zonder dat hierbij een rechter ingeschakeld hoeft te worden.

  scheiding mediatior Elst

  Dit doet een scheidingsmediator NIET

  Zijn er ook echtscheidingen waarbij de hulp van een scheidingsmediator geen zin heeft? Ja, wanneer het gaat om een eenzijdig verzoek tot scheiding heeft het geen zin om een mediator in Elst te bellen. Je kunt zowel een eenzijdig verzoek tot scheiding als een gemeenschappelijk verzoek tot scheiding indienen.
  Mediation werkt alleen wanneer beide partijen bereid zijn om de zaken goed met elkaar door te spreken. Mediation is ook geen relatietherapie en het is niet bedoeld om het huwelijk te redden. De mediator zorgt bij scheiding simpelweg dat alle belangrijke afspraken gemaakt en vastgelegd worden. Gaat het wel om een eenzijdig verzoek tot scheiding? Dan is het nodig om beiden een eigen advocaat in te schakelen.

  Waarom kiezen voor een mediator in Elst?

  Waarom je juist zou kiezen voor een mediator in Elst? Wij zetten de voordelen die een mediator bij scheiding brengt voor je op een rij:

  • Jij en je ex-partner komen tot afspraken waarin jullie je beiden kunnen vinden onder begeleiding van de scheidingsmediator. Er is geen sprake van een winnaar of verliezer.
  • Doordat meningsverschillen besproken worden, en problemen worden opgelost, stimuleert mediation een goede communicatie. Dit is vooral prettig wanneer er kinderen bij de echtscheiding betrokken zijn.
  • Jullie hoeven niet elk een eigen advocaat in te schakelen. Dit zorgt voor korte lijnen, een heldere communicatie, de scheiding verloopt sneller en de kosten voor de echtscheiding blijven in de meeste gevallen lager.
  • De mediator levert in Elst maatwerk. Wij passen ons aan aan jullie situatie.
  • De afspraken worden niet door een rechter bepaald.

  scheidingsmediator Elst Gespecialiseerd in omgang met kinderen

  Gespecialiseerd in scheidingen met kinderen

  Een echtscheiding is nooit makkelijk, vooral niet wanneer er kinderen bij betrokken zijn. Bij Echtscheiding Nijmegen hebben we ons hierin gespecialiseerd. We hebben uitgebreide kennis over het onderwerp en delen die kennis ook regelmatig in onze blogs. Bovendien hebben we veel ervaring uit de praktijk bij mediation in Elst. We hebben een uitgebreid format ontwikkeld voor het maken van een ouderschapsplan. Dit is nooit een standaard plan, maar het is volledig aangepast op basis van jullie situatie en behoeften.
  Naast mediation in Elst voeren we ook kindgesprekken. Jullie kind krijgt tijdens dit gesprek alle tijd om vragen te stellen en aan te geven waar hij of zij zich zorgen over maakt. Zo zorgen we ervoor dat jouw kind zich gehoord voelt, wat zo belangrijk is bij een scheiding. De terugkoppeling naar jullie als ouders gebeurt alleen als het kind dat ook wil.

  Scheiden en de woning in Elst

  Wat moet er met jullie woning in Elst gebeuren wanneer jullie gaan scheiden? Voor hulp bij het beantwoorden van die vraag kun je ook rekenen op Echtscheiding Nijmegen. Wij kijken, samen met jullie of het mogelijk is dat een van jullie in het huis blijft wonen of dat het verkocht moet worden. Ook helpen we met meer informatie over de opties op het gebied van verhuizen. Heeft een van jullie bijvoorbeeld recht op urgentie bij het huren van een nieuwe woning? Dan helpen wij niet alleen met mediation in Elst, maar ook met de aanvraag van deze verklaring. Bovendien hebben we zelf contact met een hypotheekadviseur en hebben we door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd. Zo kunnen we je als mediator in Elst altijd bijstaan bij het nemen van de volgende stappen wat betreft de woning.

  Scheiding Mediaton Elst wat te doen met de woning

  Echtscheiding Nijmegen als scheidingsmediator

  Echtscheiding Nijmegen zijn Renate Bollen en Marc Rutten, beide ervaren mediator die de gesprekken in goede banen leiden als neutrale derde partij. Kies jij voor mediation in Elst door Renate en Marc? Reken dan op onder andere:

  • Meer dan 10 jaar ervaring met mediation in de regio Nijmegen
  • Ook in de avonden en in het weekend bereikbaar
  • Geen wachtlijst, binnen een week worden jullie al geholpen
  • Gespecialiseerd in echtscheidingen met kinderen
  • Begeleiding tijdens het gehele traject, en de echtscheiding volledig verzorgd door een eigen advocaat

  Volledige begeleiding bij jullie echtscheiding

  Wanneer je kiest voor de hulp van een mediator in Elst bij een echtscheiding, dan maak je eerst een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met Marc of Marianne. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat er een goede klik is tussen jullie en de scheidingsmediator. We bespreken tijdens het gesprek onder andere jullie situatie en het financiële aspect van mediation in Elst. Het is, volgens ons, zeer belangrijk dat goede mediation voor iedereen betaalbaar is. We zullen daarom kijken of je recht hebt op juridische bijstand. In principe werken we op uurbasis, maar er kunnen ook afspraken gemaakt worden over een vaste prijs. Ook maken we een plan van aanpak. Wij verzorgen als mediator in Elst de volledige scheiding. Dit kunnen we aanbieden omdat we een eigen advocaat in huis hebben. Jij weet op die manier altijd bij wie je terecht kunt.

  Gratis kennismakingsgesprek met mediator in Elst

  Maak direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met de mediator in Elst van Echtscheiding Nijmegen. Vul hiervoor het contactformulier op de site in, bel 06 – 15 95 57 64 of stuur een mail naar info@echtscheidingnijmegen.nl. Echtscheiding Nijmegen zorgt voor volledige begeleiding bij een scheiding door middel van mediation in Elst.

  Fly Form

   Gratis kennismaken?

   Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!