Whatsapp
Fly Form

  Gratis kennismaken?

  Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!

  Kennis maken

  Mediator Ewijk | mediation bij scheiding | gratis kennismakingsgesprek

  Mediator in Ewijk van Echtscheiding Nijmegen

  De volledige scheiding geregeld door een mediator in Ewijk: daarvoor ben je bij Echtscheiding Nijmegen aan het juiste adres. Al meer dan 10 jaar gaan wij aan de slag als scheidingsmediator in Ewijk en de omgeving. We bieden altijd de beste steun, begeleiding en advies tijdens het gehele traject, en kunnen de scheiding volledig voor je regelen. Maak direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij vertellen dan meer over wat onze mediator in Ewijk voor jou kan betekenen.

  Kennismakingsgesprek nu ook mogelijk bij jou thuis!

  Communicatie met hulp van scheidingsmediator

  Communicatie met de hulp van een scheidingsmediator in Ewijk: wat houdt dat precies in? Wij zetten de grootste voordelen van het regelen van de echtscheiding via een mediator voor je op een rij.

  • Jij en je ex-partner gaan samen, onder begeleiding van een mediator in Ewijk, om tafel om afspraken te maken. Er is geen winnaar en verliezer, want jullie gaan op zoek naar een middenweg die bij jullie beiden past.
  • Een mediator bij scheiding stimuleert goede communicatie. Problemen worden besproken en misverstanden worden uit de wereld geholpen. Vooral wanneer er kinderen bij de echtscheiding betrokken zijn, is dit erg belangrijk.
  • Het is niet nodig voor beide partijen om apart een advocaat in te schakelen. Dit betekent kortere lijnen, heldere communicatie en een traject dat sneller verloopt.
  • Mediation is maatwerk. Als mediator passen we ons in Ewijk altijd aan aan jullie situatie.
  • Je hoeft niet naar de rechter wanneer je kiest voor mediation. Dit is voor veel mensen een stuk prettiger.

  Echtscheiding waar kinderen bij betrokken zijn

  Bij Echtscheiding Nijmegen hebben we ons gespecialiseerd in echtscheidingen waar kinderen bij betrokken zijn. Onze kennis hierover delen we regelmatig in blogs, maar we passen het natuurlijk ook in de praktijk toe als scheidingsmediator in Ewijk. Zo hebben we een uitgebreid format voor een ouderschapsplan opgesteld. Dit format is de basis voor een plan dat helemaal aangepast wordt aan jullie situatie.

  We voeren naast mediation in Ewijk ook regelmatig kindgesprekken. Dit zijn gesprekken met jullie kind waarin hij of zij alle tijd krijgt om vragen te stellen en zorgen te delen. Het is ontzettend belangrijk dat kinderen zich gehoord voelen tijdens een echtscheiding. Een terugkoppeling naar jullie als ouders vindt alleen plaats als het kind het hiermee eens is.

  Scheiden Ewijk Mediator wat te doen met de woning

  Scheiden en de woning in Ewijk

  Natuurlijk moeten er ook over de woning in Ewijk beslissingen gemaakt worden. Vragen waarmee wij je kunnen helpen zijn onder andere:

  • Kan één van ons in het huis blijven wonen?
  • Hoe en wanneer moeten we de woning verkopen?
  • Krijg ik urgentie voor een huurwoning?
  • Hoe doe ik een urgentieaanvraag?

   

  We hebben goed contact met een hypotheekadviseur, en in de loop der jaren hebben we een ruim netwerk opgebouwd. Zo kunnen we je zo goed mogelijk verder helpen. Natuurlijk leggen we ook alle gemaakte afspraken vakkundig vast.

  Mediation bij scheiding door Echtscheiding Nijmegen

  Renate Bollen en Marc Rutten zijn de ervaren mediators van Echtscheiding Nijmegen die in Ewijk aan de slag gaan. Wij leiden als onafhankelijke derde het gesprek en leggen belangrijke afspraken vast. Mediation in Ewijk door Renate en Marc betekent onder andere het volgende:

  • Meer dan 10 jaar ervaring met mediation in de regio Ewijk
  • Ook in de avonden en in het weekend bereikbaar
  • Geen wachtlijst, binnen een week kunnen we jullie al helpen
  • Gespecialiseerd in echtscheidingen met kinderen
  • Begeleiding tijdens het gehele traject, en de echtscheiding volledig verzorgd door een eigen advocaat

  Vrijblijvend kennismakingsgesprek mediator in Ewijk

  Maak een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek met de mediator in Ewijk van Echtscheiding Nijmegen. Dit kan via het contactformulier hier op de site, telefonisch via 06 – 15 95 57 64 of door een mail te sturen naar info@echtscheidingnijmegen.nl.

  Fly Form

   Gratis kennismaken?

   Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!