Whatsapp
Fly Form

  Gratis kennismaken?

  Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!

  Kennis maken

  Mediator Gendt | mediator bij scheiden | gratis kennismakingsgesprek

  Mediator in Gendt van Echtscheiding Nijmegen

  Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare mediator in Gendt, kun je terecht bij Echtscheiding Nijmegen. Wij zijn al meer dan 10 jaar actief als scheidingsmediator in Gendt en de omgeving. We bieden tijdens het gehele proces de beste begeleiding en ondersteuning, en we zorgen voor goede communicatie. Maak eens een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin wij je vertellen wat we als mediator in Gendt voor je kunnen betekenen.

  Kennismakingsgesprek nu ook mogelijk bij jou thuis!

  Communicatie met begeleiding van scheidingsmediator

  Wil je de hulp inschakelen van een mediator in Gendt? Dan kun je rekenen op Echtscheiding Nijmegen voor professionele begeleiding en hulp bij de communicatie tijdens de echtscheiding. Je wordt begeleid door een vaste scheidingsmediator die alle afspraken samen met jullie doorloopt en vastlegt. De echtscheiding verloopt bij mediator niet via de rechter, dus er is geen sprake van een ‘winnaar’ en ‘verliezer’. Jullie maken afspraken waarmee jullie het beiden eens zijn, er wordt gezocht naar een middenweg. De communicatie blijft bij een echtscheiding toch moeilijk. Vandaar dat de mediator in Gendt de gesprekken begeleidt: jullie dwalen zo niet af, en er worden geen belangrijke onderwerpen vergeten.

  Gespecialiseerd in echtscheiding met kinderen

  Een echtscheiding is natuurlijk nooit makkelijk, maar dat is al helemaal het geval wanneer er kinderen bij betrokken zijn. Als mediator in Gendt hebben wij ons gespecialiseerd in echtscheidingen met kinderen. We delen onze kennis hierover regelmatig in blogs, maar natuurlijk passen we het als scheidingsmediator in Gendt ook toe in de praktijk. We hebben bijvoorbeeld een format opgesteld voor een ouderschapsplan. Dit format is de basis, en kan helemaal aangepast worden zodat het plan helemaal bij jullie situatie past.

  Onze mediator voert in Gendt ook kindgesprekken. Dit zijn één op één gesprekken met jullie kind waarin hij of zij alle tijd krijgt om vragen te stellen en zorgen te delen. Het is namelijk ontzettend belangrijk dat een kind bij de scheiding ook gehoord wordt. De terugkoppeling naar jullie als ouder vindt alleen plaats als jullie kind dit ook wil.

  Scheiding mediator Gendt specialisme omgang kinderen

  Echtscheiding mediation wat te doen met woning in Gendt?

  Advies over de woning in Gendt

  Natuurlijk moet er ook een beslissing gemaakt worden over de woning. Kan één van jullie erin blijven wonen, of moet het huis toch verkocht worden. Gaan jullie beide een nieuwe woning kopen, of willen jullie huren? Is er sprake van urgentie, dan helpen wij met de aanvraag. We hebben goed contact met een hypotheekadviseur. Bovendien hebben we in de loop der jaren een groot netwerk op dit gebied opgebouwd. Zo kunnen we je altijd zo goed mogelijk verder helpen. Ten slotte leggen we alle afspraken over het huis vakkundig vast.

  De beste mediator bij scheiding

  Echtscheiding Nijmegen is Renate Bollen en Marc Rutten. Ervaren mediators die als onafhankelijke derde partij het gesprek leiden en belangrijke afspraken vastleggen. Mediation in Gendt door Renate en Marc houdt onder andere het volgende in:

  • Meer dan 10 jaar ervaring met mediation in de regio Gendt
  • Ook in de avonden en in het weekend bereikbaar
  • Geen wachtlijst, binnen een week kunnen we jullie al helpen
  • Gespecialiseerd in echtscheidingen met kinderen
  • Begeleiding tijdens het gehele traject, en de echtscheiding volledig verzorgd door een eigen advocaat

  Gratis kennismakingsgesprek mediator Gendt

  Maak direct een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek met de mediator in Gendt van Echtscheiding Nijmegen. Dat kan via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 06 – 15 95 57 64 of stuur een mail naar info@echtscheidingnijmegen.nl.

  Fly Form

   Gratis kennismaken?

   Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!