Whatsapp
Fly Form

  Gratis kennismaken?

  Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!

  Kennis maken

  Mediator Grave | mediation bij echtscheiding | kosteloos kennismakingsgesprek

  Mediator in Grave voor hulp bij scheiden

  Wil jij de hulp inschakelen van een ervaren mediator in Grave bij je echtscheiding? Echtscheiding Nijmegen staat je bij als onafhankelijke derde partij voor hulp, begeleiding en advies. Wij werken al ruim 10 jaar als scheidingsmediator in Grave en de regio. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij komen bij je langs om te vertellen wat we als mediator in Grave voor je kunnen betekenen.

  Kennismakingsgesprek nu ook mogelijk bij jou thuis!

  Wat houdt mediation in?

  Bij mediation in Grave worden alle belangrijke afspraken over de echtscheiding door jou en je ex-partner gemaakt, onder begeleiding van de mediator. Grote voordelen van een mediator bij scheiden zijn onder andere:

  • Jullie maken de afspraken samen onder begeleiding van de mediator in Grave. Er is geen sprake van een ‘winnaar’ en verliezer’.
  • De scheidingsmediator helpt met het bespreken van problemen en misverstanden, wat goede communicatie in stand houdt.
  • Omdat het niet nodig is voor beide partijen een eigen advocaat in te schakelen, zijn korte lijnen, heldere communicatie en een sneller traject mogelijk.
  • Mediation is maatwerk, wat betekent dat onze mediator in Grave zich altijd aan jouw situatie aanpast.
  • Je hoeft niet naar de rechter wanneer je kiest voor mediation.

  Kinderen en echtscheiding

  Als mediator in Grave hebben we ons gespecialiseerd in echtscheidingen waarbij kinderen betrokken zijn. Onze kennis hierover delen we regelmatig in blogs, maar we passen het ook in de praktijk toe als scheidingsmediator in Grave. Zo hebben we een uitgebreid format ontwikkeld voor een ouderschapsplan. Dit format wordt per situatie aangepast om het perfecte ouderschapsplan op te stellen.

  Daarnaast voeren we als mediator in Grave regelmatig kindgesprekken. Tijdens zo’n gesprek krijgt je kind alle tijd om vragen te stellen en eventuele zorgen te delen. Het is namelijk ontzettend belangrijk dat je kind zich bij zo’n scheiding gehoord voelt. Het heeft immers ook betrekking op zijn of haar leven! Een terugkoppeling naar jullie als ouder vindt alleen plaats als je kind het ermee eens is.

  Scheidingsmediator Grave

  Mediation Grave

  Beslissingen nemen over de woning in Grave

  Over de woning in Grave moeten natuurlijk ook beslissingen genomen worden. Zo moet er gesproken worden over de eventuele verkoop, maar ook over jullie nieuwe woningen. Onze mediator helpt bij scheiding bijvoorbeeld ook met een eventuele urgentieaanvraag voor huur. We hebben goed contact met een hypotheekadviseur en een groot netwerk van andere professionals. Zo kunnen we je altijd uitstekend bijstaan met advies en begeleiding. En natuurlijk leggen we alle afspraken ook vakkundig vast.

  Beste mediator bij scheiding

  Kies ook voor een mediator bij scheiding in Grave. Neem contact op met Marc Rutten en Marianne Laarakkers, de ervaren scheidingsmediators van Echtscheiding Nijmegen, voor onpartijdig advies, steun en begeleiding. Mediation in Grave door Marc en Marianne betekent onder andere:

  • Meer dan 10 jaar ervaring met mediation in de regio Grave
  • Ook in de avonden en in het weekend bereikbaar
  • Geen wachtlijst, binnen een week kunnen we jullie al helpen
  • Gespecialiseerd in echtscheidingen met kinderen
  • Begeleiding tijdens het gehele traject, en de echtscheiding volledig verzorgd door een eigen advocaat

  Kosteloos kennismakingsgesprek mediator in Grave

  Een afspraak maken voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek met een mediator in Grave van Echtscheiding Nijmegen, doe je door hier op de site het contactformulier in te vullen. Je kunt ook bellen naar 06 – 15 95 57 64 of stuur een mail naar info@echtscheidingnijmegen.nl.

  Fly Form

   Gratis kennismaken?

   Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!