Whatsapp
Fly Form

  Gratis kennismaken?

  Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!

  Kennis maken

  Mediator Groesbeek | hulp bij scheiding

  Mediator in Groesbeek nodig? Echtscheiding Nijmegen

  Ben je op zoek naar een goede ervaren mediator in Groesbeek voor hulp bij je echtscheiding? Echtscheiding Nijmegen is jouw betrouwbare partner in deze moeilijke tijd. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring als scheidingsmediator in de regio, en weten precies welke stappen jij en je ex-partner moeten doorlopen bij jullie echtscheiding. Wij zorgen voor goede begeleiding tijdens het gehele traject. We bieden als mediator in Groesbeek volledige ondersteuning bij het maken van de afspraken rondom jullie scheiding. Met onze hulp wordt een goede communicatie behouden, wat vooral prettig is wanneer jullie kinderen hebben. Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak voor een mediator bij scheiding in Groesbeek. Wij vertellen graag meer over wat we voor jullie kunnen betekenen.

  Kennismakingsgesprek nu ook mogelijk bij jou thuis!

  Hulp van een mediator bij scheiding

  Steeds meer mensen kiezen ervoor om een mediator bij scheiding in te schakelen in plaats van een advocaat. De mediator gaat in Groesbeek samen met jou en je ex-partner om tafel om de (vaak moeilijke) gesprekken die jullie moeten hebben te begeleiden als een onafhankelijke derde partij. Bij een echtscheiding moeten veel afspraken gemaakt worden. De emoties kunnen tijdens de benodigde gesprekken hoog oplopen, wat ervoor kan zorgen dat het gesprek afdwaalt en belangrijke dingen vergeten worden. Een scheidingsmediator begeleidt het gesprek en zorgt dat jullie op het goede pad blijven.

  Samen met de mediator nemen jullie in Groesbeek het heft in eigen handen, en maken jullie samen de belangrijke beslissingen zonder dat hiervoor een rechter aan te pas komt. Jullie bepalen met mediation wat goed is voor jullie, en jullie gezin.

  Dit doet een scheidingsmediator NIET

  Het heeft geen zin om een mediator in Groesbeek in te schakelen als er sprake is van een eenzijdig verzoek tot scheiden. Bij een echtscheiding kan het gaan om zowel een eenzijdig verzoek tot scheiding of een gemeenschappelijk verzoek tot scheiding.

  Wanneer je voor mediation in Groesbeek wilt kiezen, is het belangrijk dat jij en je ex-partner beiden bereid zijn om de zaken samen door te spreken. Het kan niet van één kant komen. Wanneer een eenzijdig verzoek ingediend wordt, zullen jullie beiden een eigen advocaat in moeten schakelen.

  Voordelen van een mediator in Groesbeek

  Wat maakt een scheidingsmediator in Groesbeek een prettige keuze? Wij zetten enkele belangrijke voordelen van een mediator bij scheiding op een rij:

  • Onder begeleiding van de mediator bij scheiding maken jij en je ex-partner samen de afspraken. Er is geen winnaar of verliezer, maar onder begeleiding van de mediator in Groesbeek komen jullie samen tot een oplossing die voor jullie allebei werkt.
  • Het behouden van een goede communicatie wordt bij mediation bij een scheiding gestimuleerd. Jullie bespreken de meningsverschillen en problemen worden opgelost. Vooral wanneer er kinderen bij de echtscheiding betrokken zijn is scheidingsmediation in Groesbeek daarom aan te raden.
  • Jullie hoeven niet allebei een advocaat in te schakelen. Hierdoor worden korte lijnen behouden, is er een heldere communicatie, verloopt de echtscheiding sneller en zijn de kosten meestal lager.
  • Een mediator zorgt in Groesbeek voor maatwerk. Wij passen ons aan jullie situatie aan.
  • Het is niet nodig om naar de rechter te gaan.

  Scheiding waar kinderen bij betrokken zijn

  Bij Echtscheiding Nijmegen zijn we gespecialiseerd in echtscheidingen waarbij kinderen betrokken zijn. Wij hebben alle nodige kennis in huis, die we regelmatig in de praktijk toepassen bij mediation in Groesbeek. Daarnaast delen we onze kennis via blogs. We hebben een uitgebreid format voor het maken van een passend ouderschapsplan. Maar dit format is slechts een basis. We bespreken het plan altijd uitvoerig en passen het aan om ervoor te zorgen dat het perfect bij jullie situatie past.

  Onze mediator voert in Groesbeek ook regelmatig kindgesprekken. Dit is een gesprek met jullie kind. Hij of zij kan zo, in een veilige omgeving, alle vragen stellen en aangeven waar hij of zij zich zorgen over maakt. Onze mediator zorgt ervoor dat jouw kind zich gehoord voelt. Dit is ontzettend belangrijk bij een echtscheiding. De terugkoppeling naar de ouders vindt alleen plaats als het kind dit ook wil.

  Scheidingsmediator Groesbeek

  Mediation Groesbeek

  Scheiden en de woning in Groesbeek

  Ook over jullie woning in Groesbeek moet bij een echtscheiding een beslissing gemaakt worden. Is het mogelijk voor een van jullie om erin te blijven wonen? Moet de woning verkocht worden? Wat zijn de opties voor een verhuizing? Wij helpen jullie als scheidingsmediator in Groesbeek met deze vragen. Gaat een van jullie bijvoorbeeld huren, en is er sprake van een aanvraag voor urgentie? Als mediator kunnen we daar vaak bij helpen. Ook hebben we zelf contact met een hypotheekadviseur en hebben we door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd. Zo kunnen we je altijd helpen met het nemen van de volgende stappen wat betreft de woning in Groesbeek.

  Wat Echtscheiding Nijmegen biedt als scheidingsmediator

  Echtscheiding Nijmegen zijn Renate Bollen en Marc Rutten. Als ervaren mediators die als neutrale derde partij optreden, worden gesprekken rondom jullie echtscheiding in goede banen geleid. Mediation in Groesbeek door Renate en Marc betekent onder andere:

  • Meer dan 10 jaar ervaring met mediation in de regio Nijmegen
  • Ook in de avonden en in het weekend bereikbaar
  • Geen wachtlijst, binnen een week worden jullie al geholpen
  • Gespecialiseerd in echtscheidingen met kinderen
  • Begeleiding tijdens het gehele traject, en de echtscheiding volledig verzorgd door een eigen advocaat

  Het traject bij mediation in Groesbeek

  Wanneer je kiest voor onze mediator in Groesbeek, neem je eerst contact op om een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Het is namelijk essentieel dat er een goede klik is tussen jullie en de scheidingsmediator. Tijdens het kennismakingsgesprek worden onder andere jullie situatie en het financiële aspect van mediation in Groesbeek besproken. Wij zijn van mening dat goede mediation bij een echtscheiding voor iedereen betaalbaar moet zijn. We kijken of je recht hebt op juridische bijstand en maken afspraken over de prijs. In principe werken we op uurbasis, maar het is ook mogelijk om een afspraak voor een vaste prijs te maken. Vervolgens maken we een plan van aanpak. Als mediator in Groesbeek kunnen we de gehele scheiding verzorgen. Wij hebben namelijk een eigen advocaat in huis. Voor jullie is het dan ook altijd duidelijk bij wie jullie terecht kunnen.

  Contact opnemen voor gratis kennismakingsgesprek

  Wil jij een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen met onze mediator in Groesbeek? Neem contact op met Echtscheiding Nijmegen via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 06 – 15 95 57 64 of stuur een mail naar info@echtscheidingnijmegen.nl. Echtscheiding Nijmegen staat je bij in deze moeilijke periode door middel van mediation in Groesbeek.

  Fly Form

   Gratis kennismaken?

   Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!