Whatsapp
Fly Form

  Gratis kennismaken?

  Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!

  Kennis maken

  Mediator Haps | gratis kennismakingsgesprek | geen wachtlijst

  Mediator in Haps bij echtscheiding

  Heb jij de hulp nodig van een mediator in Haps bij jouw echtscheiding? Dan kun je terecht bij de ervaren scheidingsmediator van Echtscheiding Nijmegen. De mediator begeleidt bij scheiden de gesprekken tussen jou en je ex-partner. Al meer dan 10 jaar helpen wij door middel van mediation in Haps en de omgeving. Voor meer informatie lees verder, of maak direct een afspraak en ontdek wat de mediator in Haps voor jou kan betekenen.

  Kennismakingsgesprek nu ook mogelijk bij jou thuis!

  Waarom mediator bij scheiden?

  Steeds vaker kiezen mensen voor een mediator bij scheiden in plaats van advocaten. Waarom de keuze zo vaak valt voor een mediator in Haps? Wij zetten een aantal voordelen op een rij:

  • Jij en je ex-partner maken samen de beslissingen waardoor er geen ‘winnaar’ en ‘verliezer’ is. Dit gebeurt onder begeleiding van de mediator in Haps.
  • Onder begeleiding van de scheidingsmediator worden problemen en misverstanden besproken en wordt goede communicatie behouden.
  • Het is niet nodig om ieder een eigen advocaat in te schakelen, wat korte lijnen, goede communicatie en een snellere echtscheiding betekent.
  • Omdat mediation maatwerk is, zal de mediator in Haps zich altijd aan jullie situatie aanpassen.
  • Het is niet nodig om naar de rechter te gaan bij mediation.

  Specialisatie in scheiden met kinderen

  Hoewel een echtscheiding nooit makkelijk is, is dit al helemaal het geval wanneer er kinderen bij betrokken zijn. Wij hebben ons daarom als mediator in Haps gespecialiseerd in scheidingen met kinderen. We delen onze kennis hierover regelmatig in blogs, maar passen het als scheidingsmediator natuurlijk ook toe in de praktijk. Dit gaat bijvoorbeeld in de vorm van een uitgebreid format voor een ouderschapsplan. Dit format vormt de basis voor een ouderschapsplan geheel aangepast aan jouw situatie.

  Als mediator in Haps voeren we ook kindgesprekken. Dit zijn gesprekken waarbij je kind alle tijd krijgt om vragen te stellen en zorgen te bespreken. Het is namelijk heel erg belangrijk dat je kind zich gehoord voelt in deze moeilijke tijd. Een terugkoppeling naar jullie als ouders gebeurt alleen als jouw kind dat ook wil.

  Scheidingsmediator Haps

  Mediation Haps

  Je woning in Haps

  Er moeten natuurlijk ook beslissingen genomen worden over de woning in Haps. Moet die verkocht worden, of kan een van jullie erin blijven wonen? De mediator helpt bijvoorbeeld wanneer een van jullie wil huren en hiervoor in aanmerking komt voor urgentie. Bovendien hebben we goed contact met een hypotheekadviseur en hebben we in de loop der jaren een groot netwerk opgebouwd. Hierdoor kunnen we je altijd de beste hulp bieden.

  Scheidingsmediator met ervaring

  Echtscheiding Nijmegen zijn Renate Bollen en Marc Rutten. Als ervaren mediators helpen zij je in Haps verder door middel van begeleiding en advies. Mediation in Haps door Renate en Marc betekent onder andere:

  • Meer dan 10 jaar ervaring met mediation in de regio Haps
  • Ook in de avonden en in het weekend bereikbaar
  • Geen wachtlijst, binnen een week worden jullie geholpen
  • Gespecialiseerd in echtscheidingen met kinderen
  • Begeleiding tijdens het gehele traject, en de echtscheiding volledig verzorgd door een eigen advocaat

  Kosteloos kennismakingsgesprek met mediator in Haps

  Via het contactformulier hier op de site maak je direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met de mediator in Haps. Ook kun je Echtscheiding Nijmegen telefonisch bereiken via 06 – 15 95 57 64 of stuur een mail naar info@echtscheidingnijmegen.nl. Binnen een week word je door ons geholpen.

  Fly Form

   Gratis kennismaken?

   Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!