Whatsapp
Fly Form

  Gratis kennismaken?

  Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!

  Kennis maken

  Mediator Hernen | Mediation bij Echtscheiding

  Maak de juiste keuze voor de juiste mediator in Hernen

  Ben je op zoek naar een ervaren mediator in de regio Hernen? Dan ben je bij Echtscheiding Nijmegen aan het juiste adres voor mediation. Wij hebben al vele jaren ervaring met mediation bij scheidingen in Hernen en omstreken.

  Jullie hebben al een lastige beslissing genomen om te gaan scheiden of jullie zijn je aan het oriënteren hoe een scheiding via mediation in zijn werk gaat. In beide gevallen roept dat vaak emoties op van boosheid, verdriet, onzekerheid en angst. Die onzekerheid voelt zo ongemakkelijk, dus het liefst regel je de dingen zo snel mogelijk. Aan de andere kant zijn het hele belangrijke beslissingen die je nu neemt, dus het is verstandig om er toch de tijd voor te nemen. Dat staat soms haaks tegenover elkaar. Hoe komt er structuur in wat er gedaan moet worden? Wij hebben daar als mediator enorm veel ervaring mee. We werken al meer dan 10 jaar als scheidingsmediator en hebben dus veel ervaring als het gaat om mediation. Wij zijn in staat om jullie optimaal te begeleiden bij dit proces. Op die manier wordt het jullie ongetwijfeld snel duidelijk wat de keuzes zijn en wat de voor- en nadelen bij mediation zijn. Op die manier voelt alles veilig en vertrouwd.

  Kennismakingsgesprek nu ook mogelijk bij jou thuis!

  De scheiding en jullie kinderen

  Echtscheiding Nijmegen is gespecialiseerd in het werken met kinderen in de echtscheiding. We hebben in de afgelopen 10 jaar veel kennis opgedaan en er ook veel over geschreven in onze blogs, die elders op de website te lezen zijn. Met regelmaat komen daar nieuwe blogs bij. We gaan voor de kinderen een ouderschapsplan op maat maken. We gebruiken een heel uitgebreid format, maar gaan het helemaal toespitsen op jullie situatie in Hernen. Communicatie over en weer is daar bijvoorbeeld een belangrijk onderdeel in. Jullie zijn straks elkaars partner niet meer, maar blijven wel voor altijd de ouders van jullie kind.

  In ongeveer de helft van de situaties hebben we een kindgesprek. Een gesprek tussen kind en mediator. Dat is in een veilige omgeving, zodat het kind aan kan geven waar het zich zorgen om maakt. We geven aan wat het doel is van het ouderschapsplan en vragen hoe het kind de scheiding tot nu toe heeft ervaren. Op deze manier worden kinderen gezien en gehoord; een belangrijke behoefte.

  Echtscheiding Mediator Hernen wat te doen met uw woning?

  Scheiden en jullie woning in Hernen

  Koopwoning of huurwoning in Hernen? Er moet van alles geregeld worden. Voor een koopwoning zijn er eigenlijk 3 opties: de woning wordt verkocht, de woning wordt door 1 van beiden overgenomen of de woning wordt nog een tijd aangehouden (onverdeeld noemen we dat). Wij leggen uit wat de voor- en nadelen van die opties zijn en gaandeweg de mediation wordt duidelijk wat er haalbaar is.

  Ook als jullie een huurwoning hebben of na scheiding naar een huurwoning gaan, moeten er afspraken gemaakt worden. Wij kunnen jullie als mediator eventueel helpen bij de aanvraag voor urgentie.

  Alle zaken zorgvuldig geregeld mediation in Hernen

  Niet alleen over de kinderen en de woning worden er afspraken gemaakt. Denk ook aan alimentatie, pensioen, inboedel, polissen en de bankrekeningen. Die worden allemaal besproken met onze mediator. Zodra er duidelijke beslissingen zijn genomen over alle onderdelen, kan het convenant, dat we overigens zelf maken, samen worden besproken. Zodra jullie dit getekend hebben, zorgt onze vaste advocaat er voor dat het echtscheidingsverzoek wordt ingediend en jullie echtscheiding wordt ingeschreven in het gemeenteregister.

  Jullie hebben vast nog vragen. Vraag in dat geval onze mediator naar het antwoord op al je vragen met betrekking tot mediation. Neem contact op en laat je deskundig informeren en adviseren door onze mediator. Onze scheidingsmediator helpt je graag bij het volledige proces bij een echtscheiding in Hernen en omstreken. Maak snel een afspraak met onze mediator en bel ons via 06-1595 5764 of mail naar info@echtscheidingnijmegen.nl. Je krijgt binnen 1 dag antwoord! Ook voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je bellen of het contactformulier invullen! Kies voor betrouwbare mediation door de juiste mediator te kiezen in Hernen.

  Fly Form

   Gratis kennismaken?

   Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!