Whatsapp
Fly Form

  Gratis kennismaken?

  Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!

  Kennis maken

  Mediator Heumen | snel geholpen | scheiden van A tot Z

  Mediator in Heumen voor hulp bij echtscheiding

  Hulp van een mediator in Heumen bij echtscheiding, daarvoor kun je terecht bij Echtscheiding Nijmegen. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring als scheidingsmediator in Heumen en omgeving, en bieden professionele begeleiding en advies. Benieuwd wat we voor jou en je ex-partner kunnen doen? Lees verder of maak een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek met de mediator in Heumen.

  Kennismakingsgesprek nu ook mogelijk bij jou thuis!

  Wat mediation precies inhoudt

  Er wordt steeds vaker gekozen voor een mediator bij scheiden in plaats van advocaten. Bij mediation maakt u namelijk samen met uw ex-partner de afspraken. Er is geen sprake van een ‘winnaar’ en ‘verliezer’, omdat jullie tot een oplossing komen waar jullie je beiden in kunnen vinden. De gesprekken gaan onder begeleiding van de scheidingsmediator in Heumen. In plaats van twee advocaten is er dan ook maar een mediator nodig. Dit betekent korte lijnen, goede communicatie en vaak ook een snellere echtscheiding.

  Scheidingsmediator in Heumen bij kinderen

  Vooral bij een echtscheiding waarbij kinderen betrokken zijn, wordt er vaak gekozen voor mediation. Dat komt omdat goede communicatie na de scheiding dan nog altijd belangrijk is. Onze scheidingsmediator heeft zich gespecialiseerd in echtscheidingen met kinderen. Die kennis delen we regelmatig in blogs, maar we passen het natuurlijk ook in de praktijk toe als mediator in Heumen. Dat doen we onder andere aan de hand van ons uitgebreid format voor een ouderschapsplan en via kindgesprekken. Jouw kind krijgt alle tijd om vragen en zijn of haar zorgen te delen met de mediator in Heumen.

  Mediation - Heumen

  Professionele hulp van mediator bij scheiden

  Als je de mediator in Heumen inschakelt van Echtscheiding Nijmegen, kun je rekenen op professionele begeleiding en advies door Marc Rutten en Marianne Laarakkers. Mediation in Heumen door Marc en Marianne betekent onder andere:

  • Ruime ervaring als mediator bij scheiden in Heumen
  • Ook bereikbaar in de avonden en weekenden
  • Hulp binnen een week, je komt niet op een wachtlijst
  • Specialisatie in echtscheiding waarbij kinderen betrokken zijn
  • Begeleiding tijdens het gehele scheidingstraject, met een eigen advocaat die de echtscheiding verzorgd

  Scheidingsmediator - Heumen

  Afspraken over de woning

  Wat gaat er precies gebeuren met jullie woning? Ook hierover moeten afspraken gemaakt worden. Moet het huis bijvoorbeeld verkocht worden, of kan een van jullie erin blijven wonen. Wij hebben goed contact met een hypotheekadviseur en hebben in de loop der jaren een groot netwerk van professionals opgebouwd. Zo kunnen we je altijd verder helpen. Wil je gaan huren en kom je hiervoor wellicht in aanmerking voor urgentie? Dan helpen wij je met de aanvraag. We leggen natuurlijk alle afspraken ook goed vast.

  Vrijblijvend kennismakingsgesprek met mediator in Heumen

  Schakel de hulp in van onze mediator in Heumen. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met Echtscheiding Nijmegen. Vul hiervoor op de site het contactformulier in, bel 06 – 15 95 57 64 of stuur een mail naar info@echtscheidingnijmegen.nl. Binnen een week helpen wij je al verder met mediation.

  Fly Form

   Gratis kennismaken?

   Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!