Whatsapp
Fly Form

  Gratis kennismaken?

  Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!

  Kennis maken

  Mediator Kranenburg | scheiding geregeld van A tot Z

  Mediator in Kranenburg biedt hulp bij echtscheiding

  Wanneer je op zoek bent naar de hulp van een mediator in Kranenburg, kun je terecht bij Echtscheiding Nijmegen. Al ruim 10 jaar gaan wij aan de slag als scheidingsmediator in Kranenburg en de omgeving. Wij treden op als onafhankelijke gespreksleider en bieden hulp en advies. Wil je weten wat we bij jouw echtscheiding kunnen betekenen? Lees verder of neem contact op voor een kosteloos kennismakingsgesprek met de mediator in Kranenburg.

  Kennismakingsgesprek nu ook mogelijk bij jou thuis!

  Dit houdt mediation precies in

  Steeds meer mensen kiezen bij een echtscheiding, in plaats van een advocaat, voor de hulp van een mediator. Dit is een onafhankelijke derde partij die jou en je ex-partner begeleidt bij het maken van belangrijke afspraken. Een mediator bij scheiden betekent dat jullie samen oplossingen bedenken waar jullie je beiden in kunnen vinden. Hierdoor is er geen ‘winnaar’ of ‘verliezer’. Omdat er maar een mediator in Kranenburg nodig is, en de communicatie niet via twee advocaten loopt, worden korte lijnen gehanteerd en verloopt de echtscheiding vaak sneller.

  Mediator bij scheiden met kinderen

  Een scheidingsmediator in Kranenburg zorgt dat jij en je ex-partner goede communicatie behouden. Vooral wanneer er kinderen betrokken zijn bij de echtscheiding is dit erg belangrijk. Wij hebben ons hierin gespecialiseerd. We delen onze kennis regelmatig in blogs, maar passen het natuurlijk ook toe in de praktijk als mediator in Kranenburg. Hierbij kun je denken aan ons uitgebreid format dat de basis vormt voor een ouderschapsplan dat helemaal bij jullie situatie past. Ook voeren we bij mediation in Kranenburg kindgesprekken. Je kind krijgt de mogelijkheid om vragen te stellen en zijn of haar zorgen te delen met de mediator.

  Mediator Kranenburg scheiden met kinderen

  Kranenburg echtscheiding mediation scheiding met woning

  Hulp bij beslissingen over de woning

  Ook over jullie woning moeten natuurlijk afspraken gemaakt worden. Moet het huis bijvoorbeeld verkocht worden, of kan een van jullie erin blijven wonen. Onze mediator heeft goed contact met een hypotheekadviseur, en heeft bovendien een ruim netwerk in Kranenburg en de omgeving opgebouwd. Zo kunnen we je altijd verder helpen. Wil je gaan huren en kom je wellicht in aanmerking voor urgentie? Wij helpen je met de aanvraag. Natuurlijk leggen we ook alle afspraken vakkundig vast.

  Scheidingsmediator met jarenlange ervaring

  Renate Bollen en Marc Rutten zijn de professionele, ervaren scheidingsmediators die je in Kranenburg verder helpen. Dit met professionele begeleiding en advies. Mediation door Renate en Marc betekent onder andere:

  • Ruime ervaring als mediator bij scheiden in Kranenburg
  • Ook bereikbaar in de avonden en weekenden
  • Hulp binnen een week, je komt niet op een wachtlijst
  • Specialisatie in echtscheiding waarbij kinderen betrokken zijn
  • Begeleiding tijdens het gehele scheidingstraject, met een eigen advocaat die de echtscheiding verzorgt

  Mediator Echtscheiding Nijmegen biedt ook hulp in Kranenburg

  Kosteloos kennismakingsgesprek met mediator in Kranenburg

  Kies voor begeleiding door onze mediator bij scheiden in Kranenburg. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met Echtscheiding Nijmegen. Bel 06 – 15 95 57 64 of stuur een mail naar info@echtscheidingnijmegen.nl. Je wordt binnen een week al door ons geholpen.

  Fly Form

   Gratis kennismaken?

   Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!