Whatsapp
Fly Form

  Gratis kennismaken?

  Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!

  Kennis maken

  Mediator Lent | mediation bij scheiding

  Mediator in Lent van Echtscheiding Nijmegen

  Ben je op zoek naar een mediator in Lent? Dan kun je terecht bij Echtscheiding Nijmegen. Al meer dan 10 jaar zijn wij actief als scheidingsmediator in Lent en de omgeving. Wij bieden steun en advies tijdens het gehele proces, en zorgen voor goede communicatie. Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij vertellen wat we als mediator in Lent voor je kunnen betekenen.

  Kennismakingsgesprek nu ook mogelijk bij jou thuis!

  echtscheiding nijmegen mediator wat doet u met uw woning

  Communicatie onder begeleiding van scheidingsmediator

  Wanneer je de hulp van een mediator in Lent inschakelt, kun je bij Echtscheiding Nijmegen altijd rekenen op professionele hulp van een onpartijdige derde. Onder begeleiding van de scheidingsmediator worden alle belangrijke afspraken door jullie samen gemaakt.

  In tegenstelling tot een echtscheiding via de rechter, is er dan ook geen sprake van een ‘winnaar’ en ‘verliezer’ bij mediation. Er wordt gezocht naar een middenweg. Omdat communicatie soms een moeilijke factor is, wordt er vaak gekozen voor de begeleiding van een mediator bij scheiding in Lent. We zorgen ervoor dat jullie niet afdwalen en dat alle belangrijke onderwerpen ter sprake komen.

  Gespecialiseerd in echtscheiding met kinderen

  Een echtscheiding is nooit makkelijk. Dit is zeker het geval wanneer er kinderen bij betrokken zijn. Vandaar dat we ons als mediator in Lent gespecialiseerd hebben in echtscheidingen met kinderen. Onze kennis hierover delen we regelmatig in blogs, maar natuurlijk passen we het ook vaak toe in de praktijk als scheidingsmediator in Lent. We hebben bijvoorbeeld een uitgebreid format opgesteld voor een ouderschapsplan. Dit format is de basis voor een passend regeling die helemaal op maat gemaakt wordt voor jullie situatie.

  Onze mediator voert in Lent ook kindgesprekken. Tijdens dit één op één gesprek krijgt jullie kind alle tijd om vragen te stellen en zijn of haar zorgen te delen. Het is namelijk ontzettend belangrijk dat een kind zich gehoord voelt bij een scheiding. De terugkoppeling naar jullie als ouders vindt alleen plaats als jullie kind dit ook wil.

  Scheidingsmediator Lent - houdt rekening met uw kinderen

  Mediation Lent - Hulp bij scheiden

  De woning in Lent

  Natuurlijk moet er ook gekeken worden naar jullie woning in Lent. Hierover moeten afspraken gemaakt worden. Kan één van jullie er bijvoorbeeld blijven wonen, of moet het huis verkocht worden? Als jullie na de scheiding willen huren, en er sprake is van urgentie, kan onze mediator in Lent helpen met de urgentieaanvraag. We hebben bovendien contact met een hypotheekadviseur en we hebben in de loop der jaren een groot netwerk opgebouwd om jou te kunnen helpen. De afspraken leggen we altijd helder en vakkundig vast.

  Echtscheiding Nijmegen als mediator bij scheiding

  Renate Bollen en Marc Rutten zijn Echtscheiding Nijmegen: ervaren mediators die als onafhankelijke gespreksleider optreden en afspraken vastleggen. Mediation in Lent door Renate en Marc betekent onder andere:

  • Meer dan 10 jaar ervaring met mediation in de regio Lent
  • Ook in de avonden en in het weekend bereikbaar
  • Geen wachtlijst, binnen een week kunnen we jullie al helpen
  • Gespecialiseerd in echtscheidingen met kinderen
  • Begeleiding tijdens het gehele traject, en de echtscheiding volledig verzorgd door een eigen advocaat

  Mediation bij scheiding in Lent

  Gratis kennismakingsgesprek mediator in Lent

  Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met de mediator in Lent van Echtscheiding Nijmegen. Dat doe je door hier op de site het contactformulier in te vullen. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 06 – 15 95 57 64 of stuur een mail naar info@echtscheidingnijmegen.nl.

  Fly Form

   Gratis kennismaken?

   Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!