Whatsapp
Fly Form

  Gratis kennismaken?

  Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!

  Kennis maken

  Mediator Malden | Mediation bij Echtscheiding

  Wat kan ik voor jullie doen, als mediator in Malden?

  Maak de juiste keuze voor een mediator in Malden. Bij Echtscheiding Nijmegen ben je aan het juiste adres voor mediation in Malden en omstreken. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring met mediation bij scheidingen en helpen jullie graag door jullie echtscheiding zorgvuldig te regelen.
  Het nemen van de beslissing om uit elkaar te gaan, is een lastige. Dat begrijpt iedereen. Je twijfelt misschien nog, zoekt het goede moment, of weet niet goed hoe dit te vertellen. Tegelijkertijd weten jullie ook dat het dan pas begint. Vanaf dat moment gaat alles er anders uit zien. Veel beslissingen in korte tijd. Hoe doe je dat? Op welke manier zorg je ervoor dat je geen dingen over het hoofd ziet? En hoe zorgen jullie ervoor dat de beslissingen die je nu neemt, straks ook nog goed voelen voor beiden.

  Als jullie mediator in Malden, zorg ik er voor dat er structuur komt in de aanpak. Dat geeft rust en ruimte. Wij hebben daar als scheidingsmediator enorm veel ervaring mee. We werken er immers al meer dan 10 jaar aan. Dus wij begeleiden jullie bij dit proces en het wordt jullie duidelijk wat de keuzes zijn en wat de voor- en nadelen ervan zijn. Op die manier voelt alles veilig en vertrouwd.

  Kennismakingsgesprek nu ook mogelijk bij jou thuis!

  Jullie kinderen

  Wij zijn als scheidingsmediator gespecialiseerd in het werken met kinderen in de echtscheiding. Er is veel kennis over aanwezig en dus ook veel begeleiding bij het zoeken naar praktische oplossingen. Onze mediator in Malden is er om voor jullie een ouderschapsplan op maat te maken. Want of je een ouderschapsplan maakt voor een baby, kleuter of tiener, dat maakt nog al een verschil. We hebben er al veel over geschreven in de afgelopen 10 jaar. Lees er gerust over in onze blogs.

  Het is belangrijk om kinderen te betrekken bij de scheiding. Dit is ook een onderwerp in het ouderschapsplan. Een manier om dit te doen is het regelen van een gesprek met mij als mediator in Malden. In dit gesprek, wat plaatsvindt zonder de ouders erbij, vragen we waar de grootste zorgen van jullie kind liggen en leggen we uit waarom er zoveel aandacht voor het kind is. Kinderen kunnen hierdoor in een veilige omgeving aangeven wat voor hen belangrijk is. Daardoor voelen zij zich gehoord en gezien tijdens het mediation traject.

  Scheidingsmediator Malden

  Mediation Malden

  Scheiden en de woning in Malden

  Of jullie nu een huurwoning of een koopwoning hebben, er zal iets geregeld moeten worden. Blijft 1 van beiden in de woning wonen, dan hoeft er maar 1 ander naar een andere woning te kijken. Dat kan een huurwoning zijn en misschien moet dat via een urgentieaanvraag gaan, maar dat kan ook een koopwoning zijn en dan moet er gekeken worden wat er eventueel aan overwaarde meekomt en wat er geleend kan worden. Maar misschien ook wordt de woning verkocht. Ook dan zullen jullie goede afspraken willen maken.

  Wij helpen jullie daar uiteraard bij. Als je de woning nog zou willen houden, om ‘tijd te kopen’ bijvoorbeeld omdat de kinderen over een paar jaar uit het huis gaan, dan heet dit dat de woning onverdeeld blijft. Dat is ook een mogelijke afspraak, maar wel 1 die naast positieve ook negatieve consequenties heeft. Jullie mediator in Malden kan jullie daar alles over vertellen. We leggen alle afspraken tijdens het mediation traject duidelijk vast als mediator in Malden.

  Alle zaken zorgvuldig geregeld met mediation in Malden

  We maken afspraken over de kinderen en de woning. Maar er zijn nog meer onderwerpen die aan bod komen. Denk bijvoorbeeld aan jullie pensioen, afgesloten polissen, de inboedel en motorvoertuigen. Hoe verdelen jullie de saldi van de bankrekeningen en wie houdt welke bankrekeningen? Wat gebeurt er met de onderneming?

  Als er duidelijke beslissingen zijn genomen over alle onderdelen, kan het convenant dat door ons gemaakt is, samen worden besproken. Zodra jullie dit getekend hebben, zorgt onze vaste advocaat er voor dat het echtscheidingsverzoek wordt ingediend en jullie echtscheiding wordt ingeschreven in het gemeenteregister.

  We kunnen ons voorstellen dat bovenstaande vragen oproept. Schakel daarom snel de hulp in van onze mediator voor mediation in Malden en laat je deskundig informeren en adviseren. Onze scheidingsmediator helpt je graag bij het volledige proces bij een echtscheiding. Maak een vrijblijvende afspraak met onze mediator in Malden. Dat kan door te bellen naar 06-1595 5764 of door te mailen naar info@echtscheidingnijmegen.nl. Ook kun je het contactformulier invullen. Je krijgt dan binnen 1 dag antwoord op als je vragen met betrekking tot mediation in Malden!

  Fly Form

   Gratis kennismaken?

   Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!