Whatsapp
Fly Form

  Gratis kennismaken?

  Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!

  Kennis maken

  Mediator Mill | ervaren scheidingsmediator | kosteloze kennismaking

  Mediator in Mill biedt hulp bij echtscheiding

  Wanneer je de hulp wilt inschakelen van een mediator in Mill, kun je altijd terecht bij Echtscheiding Nijmegen. Als onafhankelijke derde partij begeleiden wij je bij het maken van belangrijke afspraken met je ex-partner. Dit doen we al ruim 10 jaar als scheidingsmediator in Mill en de omgeving. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij vertellen wat onze mediator in Mill voor je kan betekenen.

  Kennismakingsgesprek nu ook mogelijk bij jou thuis!

  Voordelen van mediator bij scheiden

  Steeds meer mensen kiezen voor mediation in Mill bij een scheiding in plaats van advocaten. De grote voordelen van een mediator bij scheiden zijn onder andere:

  • Afspraken worden door jullie samen gemaakt, onder begeleiding van de mediator in Mill. Er is daarom geen ‘winnaar’ of ‘verliezer’.
  • Een scheidingsmediator helpt met het bespreken van problemen en misverstanden. Een goede communicatie wordt zo in stand gehouden.
  • Het is niet nodig om beide een eigen advocaat te zoeken. Zo worden korte lijnen gehanteerd, blijft communicatie helder en verloopt het traject sneller.
  • Mediation is maatwerk. Onze mediator in Mill past zich altijd aan jouw situatie aan.
  • Het is niet nodig om naar de rechter te gaan als je kiest voor mediation.

  Gespecialiseerd in echtscheiding met kinderen

  Een scheiding is nooit makkelijk, maar het is nog extra ingewikkeld als er kinderen bij betrokken zijn. Als mediator in Mill hebben wij ons gespecialiseerd in echtscheidingen met kinderen. Onze kennis hierover delen we regelmatig in blogs, maar we passen het natuurlijk ook toe als scheidingsmediator in Mill. Dit doen we bijvoorbeeld met ons uitgebreide format voor een ouderschapsplan. Dit format passen we aan om het beste ouderschapsplan voor jullie situatie op te stellen.

  Ook voeren we bij mediation in Mill kindgesprekken. Jouw kind krijgt tijdens dit gesprek de tijd om vragen te stellen en eventuele zorgen over de scheiding te delen. Het is ontzettend belangrijk dat je kind weet dat het gehoord wordt in deze tijd. We koppelen alleen terug naar jullie als ouders als je kind dit ook goed vindt.

  Scheidingsmediator Mill

  Mediation Mill

  De woning in Mill

  Er zullen natuurlijk afspraken gemaakt moeten worden over de woning in Mill. Het gaat bijvoorbeeld om afspraken over de verkoop, maar ook over jullie nieuwe woningen. Zo helpt onze mediator bijvoorbeeld met een urgentievraag voor huur, als een van jullie hiervoor in aanmerking komt. We houden goed contact met een hypotheekadviseur en hebben een groot netwerk van professionals op dit gebied, zodat we je altijd kunnen adviseren en begeleiden. Natuurlijk leggen we alle afspraken vakkundig vast.

  Uitstekende service van de scheidingsmediator

  De mediators in Mill van Echtscheiding Nijmegen zijn Renate Bollen en Marc Rutten: ervaren scheidingsmediators die onpartijdig advies en begeleiding bieden. Mediation in Mill door Renate en Marc betekent onder andere:

  • Meer dan 10 jaar ervaring met mediation in de regio Mill
  • Ook in de avonden en in het weekend bereikbaar
  • Geen wachtlijst, binnen een week worden jullie geholpen
  • Gespecialiseerd in echtscheidingen met kinderen
  • Begeleiding tijdens het gehele traject, en de echtscheiding volledig verzorgd door een eigen advocaat

  Kosteloos kennismakingsgesprek voor mediation in Mill

  Maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek met onze mediator in Mill. Bij Echtscheiding Nijmegen helpen we je al binnen een week. Je kunt ons bereiken via het contactformulier hier op de site, telefonisch via 06 – 15 95 57 64 of stuur een mail naar info@echtscheidingnijmegen.nl.

  Fly Form

   Gratis kennismaken?

   Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!