Whatsapp
Fly Form

  Gratis kennismaken?

  Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!

  Kennis maken

  Mediator Milsbeek | geen wachtlijst | scheiding van A tot Z

  Mediator in Milsbeek bij echtscheiding

  De mediator in Milsbeek biedt hulp, advies en begeleiding bij je echtscheiding. Hiervoor neem je contact op met Echtscheiding Nijmegen. Als ervaren scheidingsmediator werken wij al ruim 10 jaar in Milsbeek en de omgeving. Ben je benieuwd wat we als onafhankelijke derde partij voor jou en je ex-partner kunnen betekenen? Lees dan verder of neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met de mediator in Milsbeek.

  Kennismakingsgesprek nu ook mogelijk bij jou thuis!

  Wat doet een mediator bij scheiden?

  Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor een mediator bij scheiden in plaats van advocaten. Bij mediation maken jij en je ex-partner samen alle belangrijke afspraken onder begeleiding van de scheidingsmediator. Jullie beslissen alles zelf, vinden een middenweg en daarom is er geen sprake van een ‘winnaar’ of ‘verliezer’. In plaats van twee advocaten is er een mediator in Milsbeek, wat betekent dat korte lijnen gehanteerd kunnen worden en de echtscheiding vaak sneller verloopt. Mediation is altijd maatwerk, dus de scheidingsmediator past zich volledig aan jullie situatie aan.

  Mediation en kinderen

  Omdat bij mediation in Milsbeek een goede communicatie centraal staat, wordt er vaak door gezinnen met een kind of met kinderen gekozen voor een mediator bij scheiden. Hier hebben wij ons daarom in gespecialiseerd. We delen onze kennis regelmatig in blogs, maar passen die natuurlijk ook in de praktijk toe als scheidingsmediator in Milsbeek. Zo hebben we een format ontwikkeld voor een ouderschapsplan dat helemaal aan jullie situatie aangepast kan worden. Ook voeren we regelmatig kindgesprekken waarbij het kind vragen aan de mediator in Milsbeek kan stellen, en zijn of haar zorgen kan delen.

  Echtscheiding Medatior Milsbeek - scheiden met kinderen

  Scheidingsmediator Milsbeek

  Afspraken maken over het huis in Milsbeek

  Natuurlijk moeten er ook afspraken gemaakt worden over jullie woning in Milsbeek. Moet die verkocht worden, of kan een van jullie erin blijven wonen? Wij hebben goed contact met een hypotheekadviseur en een groot netwerk aan professionals, waardoor we je altijd de beste hulp kunnen bieden. Ga je huren en kom je in aanmerking voor urgentie? Dan helpen we je met de aanvraag. Natuurlijk zorgen we ook dat alle afspraken goed vastgelegd worden.

  Scheidingsmediators Renate en Marc

  Kies je voor mediation in Milsbeek door Echtscheiding Nijmegen? Dan kun je rekenen op de hulp van ervaren scheidingsmediators Renate Bollen en Marc Rutten. Zij zijn ervaren mediators die je goed begeleiden. Mediation in Milsbeek door Renate en Marc betekent onder andere:

  • Ruime ervaring als mediator bij scheiden in Milsbeek
  • Ook bereikbaar in de avonden en weekenden
  • Hulp binnen een week, je komt niet op een wachtlijst
  • Specialisatie in echtscheiding waarbij kinderen betrokken zijn
  • Begeleiding tijdens het gehele scheidingstraject, met een eigen advocaat die de echtscheiding verzorgd

  Kosteloze kennismaking met mediator in Milsbeek

  Ontdek wat onze mediator in Milsbeek voor je kan betekenen. Maak direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met Echtscheiding Nijmegen! Dat doe je door hier op de site het contactformulier in te vullen. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 06 – 15 95 57 64 of een mail sturen naar info@echtscheidingnijmegen.nl. Binnen een week helpen wij je al verder.

  Fly Form

   Gratis kennismaken?

   Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!