Whatsapp
Fly Form

  Gratis kennismaken?

  Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!

  Kennis maken

  Mediator Mook/Molenhoek | Mediation bij Echtscheiding

  Wat kunnen jullie van mij verwachten als mediator in Mook en mediator Molenhoek voor jullie echtscheiding?

  Zijn jullie op zoek naar een ervaren mediator in Mook – Molenhoek of omgeving? Dan zijn jullie bij Echtscheiding Nijmegen aan het juiste adres als het gaat om mediation. Wij hebben vele jaren ervaring met mediation bij scheidingen in Mook en Molenhoek.
  Als jullie eenmaal de beslissing hebben genomen om uit elkaar te gaan, dan hebben jullie al een hele moeilijke beslissing achter de rug! Tegelijkertijd weten jullie ook dat er dan nog een hele weg te gaan is. Lastige beslissingen te nemen die misschien gepaard gaan met veel verdriet, boosheid of teleurstelling.
  Wat moet er allemaal gebeuren? Hoe zorgen we er voor dat we de goede beslissingen nemen? Het is verstandig om hiervoor een mediator in de arm te nemen. Die mediator begeleidt jullie in dit proces, geeft opties aan met de voor- en nadelen daarvan en zorgt er voor dat er voortgang is.
  Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van mediation en al honderden scheidingstrajecten succesvol begeleid en afgerond. Als scheidingsmediator helpen je graag verder met mediation in Mook en Molenhoek.

  Kennismakingsgesprek nu ook mogelijk bij jou thuis!

  De kinderen

  Bij Echtscheiding Nijmegen zijn we juist gespecialiseerd in het bespreken en vastleggen van een goede regeling voor jullie kinderen. Of het nu om een baby, kleuter of tiener gaat, iedere leeftijd vergt op een eigen manier aandacht in het mediation traject.

  We geven als scheidingsmediator informatie vanuit de theorie over wat er speelt en hoe om te gaan met kinderen in scheiding, maar weten ook precies waar het op neer komt om dit nauwkeurig vast te leggen in een ouderschapsplan. Overigens geldt dat ook voor jong-meerderjarigen, die weliswaar niet in een ouderschapsplan komen te staan, maar waar wel goede afspraken over gemaakt kunnen worden.

  Bij ongeveer de helft van de gevallen van scheidingen waar kinderen bij betrokken zijn, hebben wij als mediator in Mook / Molenhoek een gesprek met het kind. Uiteraard alleen als jullie en jullie kind dit wil. In een kindgesprek kunnen zij aangeven waar hun zorgen liggen, vragen stellen en vertellen hoe zij de scheiding hebben ervaren. Op die manier worden zij gezien en gehoord, wat natuurlijk enorm belangrijk is. Lees er meer over op de pagina voor kinderen!

  Mediation Mook

  De woning

  Kan een van ons beiden in de woning blijven wonen? Hoe komen we er achter of uitkopen van de ander mogelijk is? Zijn er nog andere mogelijkheden?

  Allemaal belangrijke vragen natuurlijk, die uitgebreid aan bod komen als jullie het mediation proces bij onze scheidingsmediator in zijn gegaan. De woning verkopen, toebedelen aan 1 van beiden of de woning onverdeeld laten, zijn de mogelijkheden met een koopwoning.

  Maar misschien hebben jullie wel een huurwoning? Dan moeten daar ook afspraken over gemaakt worden! En waar gaat de ander wonen? Kan die zelf iets kopen? Is huren een optie? Kunnen jullie in aanmerking komen voor urgentie? Dagelijks hebben we bij Echtscheiding Nijmegen te maken met dit soort vragen, dus weten exact wat de mogelijkheden zijn en welke stappen jullie kunnen nemen. Daar helpen we jullie als mediator in Mook / Molenhoek uiteraard bij.

  Alle zaken zorgvuldig geregeld in Mook en Molenhoek

  Alle zaken rondom jullie scheiding worden zorgvuldig vastgelegd voor jullie bij Echtscheiding Nijmegen. Daarvoor hebben we een vaste aanpak. Door deze structuur aan te brengen, komen alle hoofdstukken voorbij zoals de alimentatie, aanwezige polissen, verdelen van de inboedel en motorvoertuigen, splitsen van de bankrekeningen, pensioenen, verzekeringen en belastingen. Misschien hebben jullie een onderneming, dan gaan we ook daar naar kijken.

  Pas als er duidelijkheid is over alle onderdelen, wordt het convenant door ons gemaakt en samen besproken. Als jullie dit getekend hebben, zorgt onze vaste advocaat er voor dat het echtscheidingsverzoek wordt ingediend en jullie echtscheiding wordt ingeschreven in het gemeenteregister.

  Heb je vragen over bovenstaande? Kies dan voor de hulp van onze mediator voor mediation in Mook en Molenhoek. Laat je deskundig informeren en adviseren door onze scheidingsmediator. Wij helpen je graag bij het volledige proces bij een echtscheiding. Maak snel een afspraak met onze mediator in Mook en Molenhoek. Bel ons gerust via 06-1595 5764 of mail naar info@echtscheidingnijmegen.nl. Je krijgt binnen 1 dag antwoord van onze mediator!

  Fly Form

   Gratis kennismaken?

   Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!