Whatsapp
Fly Form

  Gratis kennismaken?

  Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!

  Kennis maken

  Mediator Ooij | kosteloze kennismaking | snel geholpen

  Mediator in Ooij bij echtscheiding

  Bij een echtscheiding biedt een mediator in Ooij ondersteuning, begeleiding en advies bij het maken van belangrijke afspraken. Hiervoor kunt u rekenen op Echtscheiding Nijmegen. Al ruim 10 jaar zijn wij de onafhankelijke scheidingsmediator in Ooij en omgeving. Wil je weten wat we voor jou en je ex-partner kunnen betekenen? Lees dan verder of neem direct contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de mediator in Ooij.

  Kennismakingsgesprek nu ook mogelijk bij jou thuis!

  Wat houdt mediation precies in?

  Steeds meer mensen kiezen voor de hulp van een mediator bij scheiden. Maar waarom precies? Maak je de keuze voor mediator in Ooij, dan maken jij en je ex-partner samen alle belangrijke afspraken over de echtscheiding. Dit onder begeleiding van de scheidingsmediator. Die is de gespreksleider en legt de afspraken goed vast. Er is geen sprake van een ‘winnaar’ en ‘verliezer’, want jullie maken samen de afspraken. In plaats van twee advocaten is er slechts een mediator in Ooij nodig. Dit betekent korte lijnen, goede communicatie en vaak een snellere echtscheiding. Omdat mediation altijd maatwerk is, past de scheidingsmediator in Ooij zich aan aan jullie situatie.

  Mediator bij scheiden met kinderen

  Zijn er kinderen bij jullie echtscheiding betrokken? Dan is het belangrijk dat de communicatie ook na het scheiden goed blijft. Daarom wordt er vaak gekozen voor mediation in dit geval. Echtscheiding Nijmegen is gespecialiseerd als mediator bij scheidingen met kinderen. We delen onze kennis regelmatig in blogs, maar passen het natuurlijk ook in de praktijk toe als scheidingsmediator in Ooij. Dat doen we bijvoorbeeld met het uitgebreide format voor een ouderschapsplan, of door het voeren van kindgesprekken. Hierbij kan je kind vragen stellen aan de mediator in Ooij en eventuele zorgen delen.

  Echtscheiding Mediation Ooij - scheiding met kinderen

  Scheiding Ooij - wat te doen met het huis

  Woning in Ooij na de echtscheiding

  Wat gaat er met jullie woning in Ooij gebeuren na de echtscheiding? Wordt die verkocht, of kan een van jullie er blijven wonen? Ook hierover moet nagedacht worden. Wij hebben goed contact met een hypotheekadviseur en hebben in de loop der jaren een ruim netwerk van professionals opgebouwd. Daardoor kunnen we je goed verder helpen. Wil je gaan huren en kom je in aanmerking voor urgentie? Dan helpen we je met de aanvraag. Ten slotte leggen we alle afspraken natuurlijk goed vast.

  Scheidingsmediator in Ooij inschakelen

  Schakel je de mediator in Ooij in van Echtscheiding Nijmegen voor begeleiding en advies? Dan kun je rekenen op de hulp van ervaren scheidingsmediators Renate Bollen en Marc Rutten. Mediation in Ooij door Renate en Marc houdt onder andere het volgende in:

  • Ruime ervaring als mediator bij scheiden in Ooij
  • Ook bereikbaar in de avonden en weekenden
  • Hulp binnen een week, je komt niet op een wachtlijst
  • Specialisatie in echtscheiding waarbij kinderen betrokken zijn
  • Begeleiding tijdens het gehele scheidingstraject, met een eigen advocaat die de echtscheiding verzorgd

  Vrijblijvend kennismaken met mediator in Ooij

  Voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met de mediator in Ooij, kun je altijd even contact opnemen met Echtscheiding Nijmegen. Hiervoor vul je het contactformulier op de site in, bel je 06 – 15 95 57 64 of stuur je een mail naar info@echtscheidingnijmegen.nl. Binnen een week wordt je door ons geholpen!

  Fly Form

   Gratis kennismaken?

   Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!