Whatsapp
Fly Form

  Gratis kennismaken?

  Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!

  Kennis maken

  Mediator Oosterhout

  Mediator in Oosterhout voor hulp bij echtscheiding

  Ben je in scheiding en heb je daarbij een mediator in Oosterhout nodig? Dat is Echtscheiding Nijmegen een verstandige keuze, want met een lokale  scheidingsmediator maken jij en je (ex-)partner belangrijke afspraken over jullie scheiding. Voor mediation in Oosterhout kunt je terecht bij Echtscheiding Nijmegen. Wij helpen al meer dan 10 jaar koppels als mediator bij scheiden in Oosterhout en omgeving. Voor een soepele afwikkeling van je scheiding kun je nu direct een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij vertellen wat we voor jullie kunnen betekenen.

  Kennismakingsgesprek nu ook mogelijk bij jou thuis!

  Waarom kiezen voor mediation bij een scheiding?

  De meeste mensen geven de voorkeur aan mediation in Oosterhout. Dat geeft namelijk een flink aantal voordelen:

  • Jullie maken samen alle belangrijke afspraken voor de toekomst onder begeleiding van de mediator in Oosterhout. Bij mediation zijn nooit winnaars of verliezers!
  • De scheidingsmediator begeleidt jullie bij het bespreken van problemen en misverstanden. Zo blijft goede communicatie over en weer intact.
  • Dure advocaten inschakelen is niet nodig. Met mediation verloopt de scheiding voordeliger en sneller.
  • Mediation is maatwerk. Jullie mediator in Oosterhout schikt zich altijd naar jullie situatie aanpast.
  • Er komt geen rechter aan te pas!

  Specialisatie in scheiden met kinderen

  Scheiden doe je niet voor de lol. Als jullie samen kinderen hebben is een scheiding ook zeker geen pretje. Wij hebben ons als mediator in Oosterhout gespecialiseerd in echtscheidingen met kinderen. Die kennis delen we in onze blogs op de website, en uiteraard passen we die in de praktijk ook toe als scheidingsmediator in Oosterhout. Voor een scheiding waarbij kinderen betrokken zijn, hebben we een ouderschapsplan format ontwikkeld. Dit format kunnen we geheel naar wens aanpassen, om een plan op te stellen dat perfect bij jullie situatie past.

  Tijdens de mediation in Oosterhout voeren we dan ook gesprekken met de kinderen. In zo’n gesprek krijgen ze alle ruimte om vragen te stellen en eventuele zorgen over de scheiding te delen. Het is zeer belangrijk dat kinderen hun zegje kunnen doen en dat ze gehoord worden in een voor hun verwarrende en moeilijke tijd. De terugkoppeling naar jullie gebeurt alleen als je kinderen het er eens mee zijn.

  Echtscheiding Mediation Oosterhout

  Scheiding in Oosterhout - Wat doen we met ons huis?

  Jullie woning in Oosterhout

  Ook over jullie woning in Oosterhout moet natuurlijk gesproken worden. Dat zal niet alleen gaan over de eventuele verkoop van de woning, maar ook over wie waar gaat wonen. Onze mediator helpt jullie bijvoorbeeld met een urgentie aanvraag voor een eventuele huurwoning. Ook hebben wij goede contacten met hypotheekadviseurs die kunnen helpen met de overname van het bestaande huis of de koop van een andere woning voor één van jullie. Zo sta je er niet alleen voor na de scheiding.

  Kosteloze kennismaking met mediator in Oosterhout

  Maak een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze mediator in Oosterhout. Vul daarvoor het contactformulier hier op de site in, bel ons op 06 – 15 95 57 64, of stuur een mail naar info@echtscheidingnijmegen.nl.

  Fly Form

   Gratis kennismaken?

   Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!