Whatsapp
Fly Form

  Gratis kennismaken?

  Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!

  Kennis maken

  Mediator Ravenstein | mediation bij scheiden | kosteloos kennismakingsgesprek

  Mediator in Ravenstein nodig?

  Wil je de hulp inschakelen van een ervaren mediator in Ravenstein die je volledig kan begeleiden en adviseren tijdens de echtscheiding? Neem dan contact op met Echtscheiding Nijmegen: de ervaren scheidingsmediator die al meer dan 10 jaar aan de slag gaat in Ravenstein en omgeving. Maak direct een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij vertellen wat we als mediator in Ravenstein voor je kunnen betekenen.

  Kennismakingsgesprek nu ook mogelijk bij jou thuis!

  Alles geregeld met hulp van scheidingsmediator

  Samen met een mediator in Ravenstein regelen jij en je ex-partner de echtscheiding van A tot Z. De voordelen van mediation bij scheiding zijn onder andere:

  • Er is geen sprake van een ‘winnaar’ en ‘verliezer’, omdat jij en je ex-partner samen de afspraken maken onder begeleiding van een mediator in Ravenstein.
  • De mediator stimuleert goede communicatie waardoor problemen besproken worden en misverstanden uit de wereld geholpen worden.
  • Er hoeven geen twee advocaten ingeschakeld te worden, wat korte lijnen, heldere communicatie en een sneller traject betekent.
  • Mediation is maatwerk: onze mediator past zich in Ravenstein altijd aan aan jullie situatie.
  • Je hoeft niet naar de rechter wanneer je kiest voor mediation.

  Aandacht voor de kinderen

  Als mediator in Ravenstein hebben we ons gespecialiseerd in echtscheidingen waarbij kinderen betrokken zijn. Onze kennis hierover delen we regelmatig in onze blogs. Maar we passen het ook toe in de praktijk als scheidingsmediator in Ravenstein. Dat doen we bijvoorbeeld met ons uitgebreid format voor een ouderschapsplan. Dit format vorm de basis voor een volledig maatwerk ouderschapsplan, aangepast aan jullie situatie.

  Bij mediation in Ravenstein voeren we ook kindgesprekken. Tijdens deze gesprekken krijgt je kind alle tijd om vragen te stellen en zijn of haar zorgen te delen. Het is bij een echtscheiding namelijk zo belangrijk dat het kind gehoord wordt. De terugkoppeling naar jullie als ouders gebeurt alleen met toestemming van jullie kind.

  Echtscheiding Mediator Ravenstein - Aandacht voor kinderen

  Scheiding Mediation Ravenstein - advies over woning

  Advies over de woning in Ravenstein

  Het is ook nodig om een beslissing te nemen over jullie woning in Ravenstein. Moet die verkocht worden, of kan een van jullie er nog blijven wonen? Wil je gaan huren, wat zijn dan de mogelijkheden? En heb je recht op urgentie en hoe doe je de aanvraag hiervoor? Wij kunnen je overal mee helpen. We hebben goed contact met een hypotheekadviseur en een groot netwerk van professionals opgebouwd, zodat we je altijd het beste advies kunnen bieden. Natuurlijk leggen we ook alle afspraken over de woning goed vast.

  Beste mediator bij scheiding

  Renate Bollen en Marc Rutten zijn Echtscheiding Nijmegen. Als mediator in Ravenstein bieden ze onafhankelijk en onpartijdig advies, steun en begeleiding. Bovendien worden alle afspraken vakkundig vastgelegd. Mediation in Ravenstein door Renate en Marc betekent onder andere:

  • Meer dan 10 jaar ervaring met mediation in de regio Ravenstein
  • Ook in de avonden en in het weekend bereikbaar
  • Geen wachtlijst, binnen een week kunnen we jullie al helpen
  • Gespecialiseerd in echtscheidingen met kinderen
  • Begeleiding tijdens het gehele traject, en de echtscheiding volledig verzorgd door een eigen advocaat

  Kosteloos kennismakingsgesprek met mediator in Ravenstein

  Maak een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek met de mediator in Ravenstein: Echtscheiding Nijmegen! Vul hiervoor het contactformulier op de site in, bel 06 – 15 95 57 64 of stuur een mail naar info@echtscheidingnijmegen.nl.

  Fly Form

   Gratis kennismaken?

   Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!