Whatsapp
Fly Form

  Gratis kennismaken?

  Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!

  Kennis maken

  Mediator Schaijk | scheidingsmediation | kosteloos kennismakingsgesprek

  Mediator in Schaijk bij scheiden

  De hulp inschakelen van een ervaren mediator in Schaijk bij een echtscheiding? Hiervoor neem je contact op met Echtscheiding Nijmegen. Al ruim 10 jaar werken wij als scheidingsmediator in Schaijk en de omgeving. We komen graag langs voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. We vertellen wat we als mediator in Schaijk voor jou kunnen betekenen.

  Kennismakingsgesprek nu ook mogelijk bij jou thuis!

  Scheiding geregeld met de hulp van mediation

  Onder begeleiding van een mediator in Schaijk wordt de echtscheiding van a tot z door jou en je ex-partner geregeld. De grootste voordelen van scheiden met mediation zijn:

  • Afspraken worden door jou en je ex-partner gemaakt onder begeleiding van een mediator in Schaijk, wat betekent dat er geen sprake is van een ‘winnaar’ en ‘verliezer’.
  • Goede communicatie wordt bij mediation gestimuleerd en problemen en misverstanden worden besproken.
  • Het is niet nodig om twee advocaten in te schakelen, wat korte lijnen, heldere communicatie en een sneller traject betekent.
  • Omdat mediation maatwerk is, past onze mediator in Schaijk zich altijd aan aan jullie situatie.
  • Het is niet nodig om naar de rechter te gaan wanneer je kiest voor mediation.

  Kinderen bij echtscheiding

  We hebben ons als mediator in Schaijk gespecialiseerd in scheidingen waar kinderen bij betrokken zijn. De kennis die we hierover hebben delen we regelmatig in blogs. Maar we passen het natuurlijk ook in de praktijk toe als scheidingsmediator in Schaijk. We hebben bijvoorbeeld een uitgebreid format voor een ouderschapsplan ontwikkeld. Dit format passen we per situatie geheel aan voor het ideale ouderschapsplan.

  Ook voeren we bij mediation in Schaijk kindgesprekken. Dit zijn gesprekken waarbij je kind alle tijd krijgt om vragen te stellen en zijn of haar zorgen te delen. Bij een echtscheiding is het namelijk ontzettend belangrijk dat het kind gehoord wordt. We koppelen alleen terug naar jullie als ouders als jullie kind het daarmee eens is.

  Mediation Schaijk

  Advies over de woning in Schaijk

  Over je woning in Schaijk moeten natuurlijk ook beslissingen genomen worden. Over de verkoop, maar ook over jullie nieuwe woningen. Zo helpen we bijvoorbeeld met een eventuele urgentieaanvraag voor huur. We hebben goed contact met een hypotheekadviseur en een groot netwerk van andere professionals. Zo kunnen we je het beste advies en begeleiding bieden. Daarbij worden alle afspraken natuurlijk ook vakkundig vastgelegd.

  Beste mediator bij scheiding

  Kies voor een mediator in Schaijk van Echtscheiding Nijmegen. Marc Rutten en Marianne Laarakkers zijn ervaren scheidingsmediators die onpartijdig advies, steun en begeleiding bieden. Ook worden alle afspraken goed vastgelegd. Mediation in Schaijk door Marc en Marianne betekent onder andere:

  • Meer dan 10 jaar ervaring met mediation in de regio Schaijk
  • Ook in de avonden en in het weekend bereikbaar
  • Geen wachtlijst, binnen een week kunnen we jullie al helpen
  • Gespecialiseerd in echtscheidingen met kinderen
  • Begeleiding tijdens het gehele traject, en de echtscheiding volledig verzorgd door een eigen advocaat

  Kosteloze kennismaking met mediator in Schaijk

  Maak direct een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze mediator in Schaijk. Je kunt Echtscheiding Nijmegen bereiken door het contactformulier hier op de site in te vullen, te bellen naar 06 – 15 95 57 64 of stuur een mail naar info@echtscheidingnijmegen.nl.

  Fly Form

   Gratis kennismaken?

   Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!