Whatsapp
Fly Form

  Gratis kennismaken?

  Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!

  Kennis maken

  Mediator Sint Anthonis | geen wachtlijst | kosteloze kennismaking

  Mediator in Sint Anthonis voor hulp bij echtscheiding

  Heb je de hulp nodig van een mediator in Sint Anthonis? Dan kun je terecht bij Echtscheiding Nijmegen. Wij zijn de ervaren scheidingsmediator die jou en je ex-partner helpt met het maken van belangrijke afspraken. Al meer dan 10 jaar bieden we hulp als mediator bij scheiden in Sint Anthonis en de regio. Lees verder voor meer informatie of neem direct contact op voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak. Ontdek wat de mediator in Sint Anthonis voor jou kan betekenen.

  Kennismakingsgesprek nu ook mogelijk bij jou thuis!

  Waarom mediator bij scheiden slim is

  Bij een echtscheiding wordt er steeds vaker gekozen voor mediation in plaats van de hulp van advocaten. Niet gek, want wanneer je een mediator in Sint Anthonis inschakelt profiteer je van een aantal voordelen, waaronder:

  • Je maakt samen met je ex-partner (onder begeleiding van de mediator in Sint Anthonis) alle afspraken. Dit betekent dat er geen ‘winnaar’ of ‘verliezer’ is.
  • De problemen en misverstanden worden onder leiding van een scheidingsmediator uitgesproken, waardoor er goede communicatie blijft.
  • Het is niet nodig om elk een eigen advocaat in te schakelen. Dit betekent korte lijnen, duidelijke communicatie en een snellere echtscheiding.
  • Bij mediation gaat het altijd om maatwerk. De mediator in past zich dan ook aan aan jullie situatie.
  • Je hoeft, door mediation, niet naar de rechter.

  Specialisatie in echtscheiding met kinderen

  Hoewel een echtscheiding nooit makkelijk is, is dit al helemaal het geval wanneer er kinderen bij betrokken zijn. Als mediator in Sint Anthonis hebben we ons daarom gespecialiseerd in echtscheidingen met kinderen. We delen onze kennis hierover regelmatig in blogs, maar passen het natuurlijk ook toe in de praktijk als scheidingsmediator in Sint Anthonis. Hiervoor gebruiken we bijvoorbeeld ons uitgebreid format voor een ouderschapsplan. Dit kan helemaal aangepast worden, zodat het perfect aansluit bij jullie situatie.

  Daarnaast voert onze mediator in Sint Anthonis kindgesprekken. Jouw kind krijgt hierbij alle tijd om vragen te stellen en zijn of haar zorgen te delen. Op die manier wordt je kind ook echt gehoord. Dit is ontzettend belangrijk bij een scheiding. De terugkoppeling naar jullie als ouder doen we alleen als je kind hiermee instemt.

  Scheidingsmediator Sint Anthonis

  Mediation Sint Anthonis

  Afspraken over de woning in Sint Anthonis

  Verder worden er afspraken gemaakt over de woning in Sint Anthonis. Ook dit gaat onder begeleiding van de mediator bij scheiden. Zo hebben we het bijvoorbeeld over verkoop, maar ook over jouw en je ex-partner’s nieuwe woning. Kan een van jullie in het oude huis blijven wonen, gaan jullie huren of kopen, is er sprake van urgentie, dit zijn allemaal vragen die ter sprake komen. We houden goed contact met een hypotheekadviseur en hebben in de loop der jaren een groot netwerk van professionals opgebouwd. Daarom kunnen we je altijd de beste hulp bieden.

  Hulp van ervaren scheidingsmediator

  Renate Bollen en Marc Rutten van Echtscheiding Nijmegen helpen je verder als ervaren mediators in Sint Anthonis. Met onpartijdig advies en goede begeleiding helpen Renate en Marc verder. Mediation in Sint Anthonis door Echtscheiding Nijmegen betekent onder andere:

  • Meer dan 10 jaar ervaring met mediation in de regio Sint Anthonis
  • Ook in de avonden en in het weekend bereikbaar
  • Geen wachtlijst, binnen een week worden jullie geholpen
  • Gespecialiseerd in echtscheidingen met kinderen
  • Begeleiding tijdens het gehele traject, en de echtscheiding volledig verzorgd door een eigen advocaat

  Kosteloos kennismaken met mediator in Sint Anthonis

  Maak direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met Echtscheiding Nijmegen. Onze mediator helpt je in Sint Anthonis graag verder. Neem hiervoor contact op via het contactformulier op de site, bel 06 – 15 95 57 64 of stuur een mail naar info@echtscheidingnijmegen.nl. Onze mediator komt al binnen een week bij je langs.

  Fly Form

   Gratis kennismaken?

   Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!