Whatsapp
Fly Form

  Gratis kennismaken?

  Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!

  Kennis maken

  Mediator Wanroij | geen wachtlijst | kosteloos kennismakingsgesprek

  Mediator in Wanroij bij scheiden

  Wanneer je de hulp van een mediator in Wanroij bij scheiden wilt inschakelen, neem je contact op met Echtscheiding Nijmegen. Wij begeleiden als mediator bij scheiden de gesprekken tussen jou en je ex-partner. Al meer dan 10 jaar zijn wij actief als scheidingsmediator in Wanroij en de omgeving. Lees voor meer informatie verder, of maak een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend en ontdek wat Echtscheiding Nijmegen voor jou kan betekenen als mediator in Wanroij.

  Kennismakingsgesprek nu ook mogelijk bij jou thuis!

  Voordelen mediator bij scheiden

  Er wordt tegenwoordig steeds vaker gekozen voor de hulp van een mediator bij scheiden. De advocaten worden dat niet ingeschakeld. Wanneer u kiest voor een mediator in Wanroij, profiteert u van meerdere voordelen, waaronder:

  • Je maakt belangrijke beslissingen samen met je ex-partner onder begeleiding van de mediator in Wanroij. Er is dan ook geen sprake van een ‘winnaar’ en ‘verliezer’.
  • Misverstanden en problemen worden onder begeleiding van de scheidingsmediator besproken. Hierdoor blijft goede communicatie behouden.
  • Omdat je geen eigen advocaat hoeft in te schakelen, betekent mediation korte lijn en, goede communicatie en een snellere echtscheiding.
  • Mediation is maatwerk, waardoor de mediator in Wanroij zich altijd aan jullie situatie zal aanpassen.
  • Het is niet nodig om bij mediation naar de rechter te gaan.

  Gespecialiseerd in echtscheiding met kinderen

  Omdat het behoud van goede communicatie bij een echtscheiding met kinderen erg belangrijk is, wordt er in deze situatie vaak gekozen voor mediation. Onze mediator in Wanroij heeft zich gespecialiseerd in scheidingen met kinderen. De kennis hierover delen we in blogs, maar passen we ook in de praktijk toe als scheidingsmediator. Dat doen we bijvoorbeeld met ons uitgebreid format voor een ouderschapsplan. Dit format is de basis voor een plan dat helemaal aansluit bij jullie situatie.

  Onze mediator voert in Wanroij ook kindgesprekken. Tijdens dit gesprek krijgt je kind de tijd om vragen te stellen en eventuele zorgen te delen. Jouw kind moet namelijk ook gehoord worden in deze moeilijke tijd. De terugkoppeling naar jullie als ouder gebeurd alleen als jouw kind ermee akkoord gaat.

  Scheidingsmediator Wanroij

  Mediation Wanroij

  Afspraken over de woning in Wanroij

  Hoe zit het met jullie woning in Wanroij? Daarover moeten ook belangrijke afspraken gemaakt worden. Wordt de woning verkocht, of blijft een van jullie erin wonen? En wil je gaan huren en heb je recht op urgentie? Dan helpen wij je met de urgentieaanvraag. Daarbij hebben we goed contact me een hypotheekadviseur en hebben we in de loop der jaren een groot netwerk van professionals opgebouwd. Zo kunnen we je altijd de beste hulp bieden. Natuurlijk leggen wij ook alles vakkundig vast.

  Ervaren scheidingsmediator inschakelen

  Echtscheiding Nijmegen zijn Renate Bollen en Marc Rutten, ervaren scheidingsmediators die in Wanroij als betrouwbare derde partij begeleiden en adviseren. Mediation in Wanroij door Renate en Marc betekent onder andere:

  • Ruime ervaring als mediator bij scheiden in Wanroij
  • Ook bereikbaar in de avonden en weekenden
  • Hulp binnen een week, je komt niet op een wachtlijst
  • Specialisatie in echtscheiding waarbij kinderen betrokken zijn
  • Begeleiding tijdens het gehele scheidingstraject, met een eigen advocaat die de echtscheiding verzorgd

  Kosteloos kennismakingsgesprek mediator in Wanroij

  Schakel de hulp in van de professionele mediator in Wanroij van Echtscheiding Nijmegen. Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek door hier op de site het contactformulier in te vullen. Je kunt ook bellen naar 06 – 15 95 57 64 of een mail sturen naar info@echtscheidingnijmegen.nl. Binnen een week word je door ons geholpen.

  Fly Form

   Gratis kennismaken?

   Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!