Whatsapp
Fly Form

  Gratis kennismaken?

  Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!

  Kennis maken

  Mediator Zeeland | scheidingsmediator | kosteloos kennismakingsgesprek

  Mediator in Zeeland voor hulp bij scheiden

  Ben je op zoek naar een ervaren mediator in Zeeland voor hulp bij je echtscheiding? Je kunt dan terecht bij Echtscheiding Nijmegen. Wij zijn de onafhankelijke derde partij die hulp, begeleiding en advies biedt. Al ruim 10 jaar werken wij als scheidingsmediator in Zeeland en de omgeving. Maak een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek, en ontdek wat onze mediator in Zeeland voor jou kan betekenen.

  Kennismakingsgesprek nu ook mogelijk bij jou thuis!

  De voordelen van mediator bij scheiden

  Steeds meer mensen kiezen voor een mediator bij scheiden in Zeeland in plaats van advocaten. Wij zetten de grootste voordelen van mediation op een rij:

  • Afspraken worden door jullie gemaakt onder begeleiding van een mediator in Zeeland, wat betekent dat er geen ‘winnaar’ of ‘verliezer’ is.
  • Een scheidingsmediator helpt problemen en misverstanden te bespreken om goede communicatie in stand te houden.
  • Het is niet nodig om beide een eigen advocaat in te schakelen. Hierdoor worden korte lijnen gehanteerd, is er heldere communicatie en verloopt de echtscheiding sneller.
  • Mediation is altijd maatwerk. Onze mediator past zich in Zeeland daarom altijd aan aan jouw situatie.
  • Bij mediation is het niet nodig om naar de rechter te gaan.

  Kinderen en de echtscheiding

  Hoewel een echtscheiding nooit makkelijk is, is het al helemaal ingewikkeld als er kinderen bij betrokken zijn. Daarom hebben we ons als mediator in Zeeland gespecialiseerd in echtscheidingen met kinderen. Onze kennis hierover delen we in blogs, maar passen we natuurlijk ook toe in de praktijk als scheidingsmediator in Zeeland. We hebben een uitgebreid format voor een ouderschapsplan ontwikkeld. Dit format is de basis, het plan zelf wordt helemaal aan jullie situatie aangepast.

  Bovendien voert onze mediator in Zeeland kindgesprekken. Tijdens zo’n gesprek krijgt je kind de tijd om vragen over de scheiding te stellen en zorgen te delen. De echtscheiding heeft immers ook een groot effect op het leven van je kind. Een terugkoppeling naar jullie als ouders vindt alleen plaats als je kind dit goed vindt.

  Scheidingsmediator Zeeland

  Mediation Zeeland

  Hulp en begeleiding van onze scheidingsmediator

  Kies ook voor de hulp van een mediator in Zeeland van Echtscheiding Nijmegen. Marc Rutten en Marianne Laarakkers zijn de ervaren scheidingsmediators die je bijstaan met onpartijdig advies, steun en begeleiding. Mediation door Marc en Marianne betekent onder andere:

  • Meer dan 10 jaar ervaring met mediation in de regio Zeeland
  • Ook in de avonden en in het weekend bereikbaar
  • Geen wachtlijst, binnen een week kunnen we jullie al helpen
  • Gespecialiseerd in echtscheidingen met kinderen
  • Begeleiding tijdens het gehele traject, en de echtscheiding volledig verzorgd door een eigen advocaat

  Afspraken over de woning in Zeeland

  Ook over de woning in Zeeland moeten afspraken gemaakt worden. We begeleiden bijvoorbeeld gesprekken over de eventuele verkoop, maar ook over jullie nieuwe woningen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat jij of je ex-partner recht heeft op urgentie bij huur. Wij helpen dan met de aanvraag. We hebben goed contact met een hypotheekadviseur en een groot netwerk aan professionals, zodat we je altijd kunnen bijstaan met advies en begeleiding. Natuurlijk worden alle gemaakte afspraken vakkundig vastgelegd.

  Kosteloos kennismakingsgesprek met mediator in Zeeland

  Je kunt direct een afspraak maken voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze mediator in Zeeland. Wij helpen je al binnen een week verder! Maak hier op de site een afspraak via het contactformulier, bel 06 – 15 95 57 64 of stuur een mail naar info@echtscheidingnijmegen.nl.

  Fly Form

   Gratis kennismaken?

   Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!