Whatsapp
Fly Form

  Gratis kennismaken?

  Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!

  Kennis maken

  Mediator Zetten – Andelst

  Mediator in Zetten – Andelst: professionele hulp bij echtscheiding

  Gaan jij en je partner jullie relatie beëindigen en kunnen jullie bij die scheiding de hulp van een mediator in Zetten – Andelst heel goed gebruiken? Maak dan gebruik van de professionele en onafhankelijke diensten van de mediator van Echtscheiding Nijmegen. Als scheidingsmediator in Zetten – Andelst staan wij al ruim 10 jaar koppels bij die een punt achter hun huwelijk gaan zetten. Wij zijn een onafhankelijke gespreksleider voor beide partijen en bieden ondersteuning en advies bij scheiden. Meer weten over wat wij voor jullie echtscheiding kunnen betekenen? Lees verder of neem contact op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking met onze mediator in Zetten – Andelst.

  Kennismakingsgesprek nu ook mogelijk bij jou thuis!

  Wat houdt mediation in?

  Je kunt beiden kiezen voor een advocaat om jullie scheiding te regelen. Maar dat doe je alleen als het volstrekt niet eens bent met elkaar over de afwikkeling. Het kan ook anders. Met een mediation kiest je voor een vreedzame gezamenlijke oplossing voor jullie scheiding. De mediator fungeert als een onafhankelijke gesprekspartner die jullie begeleidt bij het maken van belangrijke afspraken. Omdat je niet met twee advocaten in conclaaf hoeft, maar met slechts een onafhankelijke mediator in Zetten – Andelst, zijn de communicatielijnen zeer kort, wat een soepeler verloop van een echtscheiding garandeert. Bovendien scheelt het enorm in de portemonnee!

  Mediator bij scheiden met kinderen

  Onderlinge goede communicatie tussen jullie beiden is waar de scheidingsmediator in Zetten – Andelst op aanstuurt. Dat is noodzakelijk als jullie kinderen hebben. Wij zijn gespecialiseerd in mediation bij scheiden met kinderen. Hiervoor hebben wij zelf een succesvol format opgesteld dat de basis vormt voor een passend ouderschapsplan. Ook voeren we bij mediation in Zetten – Andelst kindgesprekken. De kinderen kunnen daarbij hun vragen stellen en hun zorgen over de scheiding uiten bij onze mediator.

  Mediator Andelst / Zetten scheiden met kinderen

  Mediator Echtsheiding Andelst / Zetten hoe moet het met woning

  Hulp bij beslissingen over jullie woning

  Uit elkaar gaan, betekent ook apart gaan wonen. Wie gaat waar naartoe, en wat doen jullie met je koopwoning? Moet het huis verkocht worden, of neemt één van jullie het huis over? Onze mediator heeft goede contacten met een hypotheekadviseur, en hiervoor ook een ruim netwerk in Zetten – Andelst en omgeving opgebouwd. Wij kunnen jullie in de woonvraag uitstekend bijstaan. Ga je een woning huren en heb je recht op urgentie? Wij helpen je met de aanvraag. Natuurlijk leggen we ook alle afspraken hierover vakkundig vast.

  Scheidingsmediator met zeer veel ervaring

  Renate Bollen en Marc Rutten zijn de professionele en zeer ervaren scheidingsmediators die jullie in Zetten – Andelst in de scheiding bijstaan. Zij zorgen voor professionele begeleiding en advies. Mediation door Renate en Marc betekent onder andere:

  • Ruime ervaring als mediator bij scheiden in Zetten – Andelst
  • Ook bereikbaar in de avonden en weekenden
  • Eerste gesprek binnen een week, geen wachtlijst
  • Deskundig in echtscheiding waarbij kinderen betrokken zijn
  • Begeleiding tijdens het gehele scheidingstraject, met een eigen advocaat die de echtscheiding verzorgt

  Gratis kennismaking voor mediation in Zetten – Andelst

  Kies voor begeleiding door onze mediator als je gaat scheiden in Zetten – Andelst. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met Echtscheiding Nijmegen. Bel 06 – 15 95 57 64 of stuur een mail naar info@echtscheidingnijmegen.nl. We staan je binnen een week te woord.

  Fly Form

   Gratis kennismaken?

   Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!