Whatsapp
Fly Form

  Gratis kennismaken?

  Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!

  Kennis maken

  Tips van Tatum

  Tips van Tatum

  Tatum Dagelet was recentelijk te gast bij het 2e Scheidingscafe Nijmegen in de boekhandel. Zij vertelde openhartig over haar scheiding en het boek wat zij erover heeft geschreven: Drinken, Vloeken en hopen dat je bemind wordt. Het boek is een persoonlijk relaas, aangevuld met kennis van therapeuten en advocaten en vol met tips. Hieronder een paar tips van Tatum die de bezoekers van het Scheidingscafe wel aanspraken.

  Veinzen

  Doe in het begin net alsof. Doe net alsof het goed met je gaat, of je het allemaal ok vindt en alsof je niet meer boos op hem of haar bent en alsof het je heel goed lukt om je leven weer op te pakken. Slik je boosheid in, hou je verwijten voor jezelf. Je zult zien dat er iets verandert.  Op een gegeven moment gaat je ex positief gaat reageren en zul je gaan merken dat ook je eigen gevoel oprecht echt wordt. Er komt ruimte en openheid. En dat doe je allemaal voor je kind. Het voorkomt dat je in een negatieve spiraal terecht komt, waar je kind last van heeft.

  Zoek een scheidingsbuddy

  Het helpt als je iemand om je heen hebt waar je al je zorgen, frustraties, irritaties, verdriet en woede aan kwijt kunt. De pijn wordt verlicht als je hem kunt delen. Zoek een scheidingsbuddy die de tijd voor je heeft en die neutraal kan zijn. Iemand die het vuurtje niet opstookt, maar die een luisterend oor biedt.

  En voor alleenstaande moeders

  Verzamel mannen om je heen die (mannen)dingen voor je kunnen doen. Klussen, sjouwen, stoeien met je kind. Mannen zijn over het algemeen zeer bereid om een alleenstaande moeder te helpen. Hulp vragen, dus.

  Echtscheiding Nijmegen

  Fly Form

   Gratis kennismaken?

   Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!